23948sdkhjf

Kjell Olsen Maskinforretning med Eckert i porteføljen

Kjell Olsen Maskinforretning AS, som ble etablert i 1973, importerer selger og utfører service på maskiner til platebearbeidene bedrifter. - Nylig fikk vi agenturet på Eckert, forteller Arne Olsen, daglig leder i Kjell Olsen Maskin.

Arild Wangsmo, som nettopp har begynt hos Kjell Olsen, har arbeidet frem avtalen. Han har gjort seg godt kjent med Eckert og kan fortelle at Eckert er et selskap som ble startet i Tyskland, men som nå har hovedsete i Polen. Eckert er lokalisert nær den Tyske og Tsjekkiske grensen. De har siden starten levert godt over 1600 maskiner, hovedsakelig til Tyskland.

Stort spekter
- Eckert er godt etablert og står for egen utvikling og produksjon. De har et stort produktspekter som passer godt til det norske markedet. De produserer små, kompakte maskiner med plasma og gasskjæring, og medium store maskiner som passer svært godt for norsk verkstedindustri, med blant annet fugeskjæring og Industri 4.0 implementert, forklarer Wangsmo og legger til:
- Eckert produserer også store maskiner med høy kapasitet, beregnet for drift 24/7 og spesielt tilpasset kunder innen offshore- og verftsindustrien. De produserer også vannskjæremaskiner med rettskjæring og fuge. I tillegg også helt unike, patenterte maskiner som kombinerer vann- og plasmaskjæring på samme maskin. Dette er maskiner som bidrar til stor fleksibilitet og gode muligheter for inntjening.
- Eckert har nøkternt sagt et veldig stort spekter av svært gode maskiner. Vi i Kjell Olsen Maskinforretning gleder oss over muligheten til å gjøre norske kunder bedre kjent med merket, avslutter Arild og Arne.

For mer informasjon se: www.olsenmaskin.no og www.eckert.com.pl/en

Kilde: Kjell Olsen Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.234