23948sdkhjf

Seco Tools med flere Jetstream-holdere for ISO-dreiing

Seco Tools har annonsert en utvidelse av den integrerte Jetstream Tooling-teknologien (JETI) med et komplett utvalg av holdere for standard ISO-dreiing.

 

Den brukervennlige integrerte kjølevæsketeknologien forlenger, ifølge produsenten, verktøyets levetid betydelig, samtidig som oppsettet og indekseringstidene forkortes takket være en ny skrueklemme og fraværet av utvendige slanger.

 

Høyere skjæredata

Ved å plassere kjølevæske under høytrykk direkte i skjæreområdet skal JETI-teknologien sikre «overlegen» spon- og temperaturkontroll. For ytterligere prosessoptimalisering er holderne utstyrt med Jetstream Tooling Duo utstyrt med et ekstra kjølevæskeuttak fra klaringssiden. Dette kan slås på eller av, avhengig av kravene til bearbeidingen. Som et resultat av dette kan du kjøre med mye høyere skjæredata uten å påvirke programsikkerheten for ISO-S-, ISO-M- eller ISO-P-fresing.

Det utvidede JETI-utvalget av standard ISO-holdere ble først introdusert for MDT-, X4-, 150.10- og Snap-Tap-holdere, og det inneholder 182 nye produkter for alle tommeholdere, metriske holdere og Seco-Capto-holdere.

 

For mer informasjon se: www.secotools.com

Kilde: Seco Tools

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.224