23948sdkhjf

Equinor Energy inngår rammeavtale med EnergyX

Avtalen, som har en varighet på fem år med en opsjon på ytterligere tre år, gjør det mulig for EnergyX å levere ingeniørarbeid, design, fabrikasjon, sammenstilling, testing samt offshoreassistanse relatert til Equinors subsea aktiviteter.

 

Les også: Mekanisk Service Halden: Fremtidsrettet familiebedrift

Typisk arbeid vil være leveranse av tjenester og materiell relatert til mindre modifikasjonsoppgaver, inkludert utstyr for både permanent og midlertidig installasjon i prosjekter med kort gjennomføringstid.

 

Gode tilbakemeldinger

EnergyX AS ble valgt som en av leverandørene i en mindre portefølje av Equinor etter en omfattende kvalifisering, hvor blant annet HMS, fleksibilitet og kapasitet var viktige kriterier.

Les også: Coromant med avansert geometri for flere materialer

- Denne avtalen er en milepæl for EnergyX sin satsing på subseasegmentet. Med egen CNC-maskinpark, montering - og testhall samt en erfaren ingeniør og prosjektlederstab er vi godt rustet til å påta oss krevende leveranser av høy kvalitet i kombinasjon med kort leveringstid, uttaler Jan Kåre Bredal, daglig leder i EnergyX AS.

Avtalen kommer på plass etter flere tidligere leveranser til Equinor, med gode tilbakemeldinger.

- Jeg er veldig sikker på at EnergyX vil levere i henhold til Equinors forventninger, og vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid i årene fremover, melder Bredal.

 

For mer informasjon se: www.energyx.no

 

Kilde: EnergyX

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.203