23948sdkhjf

Equinor Energy inngår rammeavtale med EnergyX

Avtalen, som har en varighet på fem år med en opsjon på ytterligere tre år, gjør det mulig for EnergyX å levere ingeniørarbeid, design, fabrikasjon, sammenstilling, testing samt offshoreassistanse relatert til Equinors subsea aktiviteter.

 

Typisk arbeid vil være leveranse av tjenester og materiell relatert til mindre modifikasjonsoppgaver, inkludert utstyr for både permanent og midlertidig installasjon i prosjekter med kort gjennomføringstid.

 

Gode tilbakemeldinger

EnergyX AS ble valgt som en av leverandørene i en mindre portefølje av Equinor etter en omfattende kvalifisering, hvor blant annet HMS, fleksibilitet og kapasitet var viktige kriterier.

- Denne avtalen er en milepæl for EnergyX sin satsing på subseasegmentet. Med egen CNC-maskinpark, montering - og testhall samt en erfaren ingeniør og prosjektlederstab er vi godt rustet til å påta oss krevende leveranser av høy kvalitet i kombinasjon med kort leveringstid, uttaler Jan Kåre Bredal, daglig leder i EnergyX AS.

Avtalen kommer på plass etter flere tidligere leveranser til Equinor, med gode tilbakemeldinger.

- Jeg er veldig sikker på at EnergyX vil levere i henhold til Equinors forventninger, og vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid i årene fremover, melder Bredal.

 

For mer informasjon se: www.energyx.no

 

Kilde: EnergyX

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.111