23948sdkhjf

Wictus med Hyundai Robotics

Hyundai er et lite kjent merke i Norge, men en stor leverandør av roboter i Asia, og nå er Wictus leverandør av disse robotene.

 

Da Wictus AS tok beslutningen om at satse mere på levering av automasjons løsninger var det viktig å kunne tilby et bredt produktspekter. Vi fant da gjennom våre nettverk Hyundai Robotics. De kunne levere kvaliteten vi ønsket og tilby til det norske markedet til en fornuftig pris. Hyundai Robotics søkte etter en leverandør i Norge og etter en fornuftig og konstruktiv dialog ble vi enige om at vi dette måtte vi få til, forteller Andi Andersen i Wictus.

 

Stor interesse

Wictus kan nå tilby roboter i et område fra 4 til 600 kg – Alt fra coboten YL012, som vant Red Dot Design Award 2019, til 6-kset robotmodeller fra 4 til 600kg samt 4-akset modeller spesifikt mot palletering.  

- Interessen for Hyundai Roboter har siden vår offisielle lansering vært veldig positiv, og vi har allerede fått flere henvendelser med spennende prosjekter som vi har jobber med og utvikle, sier Andi Andersen i Wictus.

 

For mer informasjon se: www.wictusrobotics.no

Kilde: Wictus

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.33