23948sdkhjf

Migma gjør jobben lettere og sikrere

Nippon Gases gjør med konseptet Migma hverdagen enklere for de som bruker sveisegass i arbeidet. Med gassflaskene med 300 bar trykk får du like mye innhold i en 33 liters flaske som i en standard 50 liters gassflaske.

 

Det at gassflasken er mindre, men med samme innhold, gjør, ifølge Nippon Gases, hverdagen mye enklere for dem som skal bruke sveisegass i sitt daglige arbeid.

 

Lettere flasker

Migma-flaskene er lettere å håndtere enn tradisjonelle gassflasker. De veier mindre og er derfor lettere å flytte på – noe som er bra for arbeidsmiljøet. Dessuten er de lavere, slik at de står stødige eksempelvis bak på en sveisemaskin som flyttes rundt. Tyngdepunktet blir lavere, noe som er en stor fordel.

 

Flaskeventil med innebygget regulator

Flaskeventilen FlowReg er utviklet i tett samarbeid med den svenske ventilprodusenten GasiQ, som har vist at de kan levere ventiler av høy kvalitet, både med hensyn til kapasitet, trykkstabilitet og flowstabilitet.

Nippon Gases har gjennomført en serie tester av forskjellige integrerte ventiler og FlowReg fra GasiQ har kommet best ut av disse. Med siste versjon, der man kan stille inn og lese av forbruket i liter per minutt på utgangen, og med hurtigkobling som standard, er det blitt et meget brukervennlig produkt.

 

For mer informasjon se: https://nippongases.com/no

Kilde: Nippon Gases

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.266