23948sdkhjf

Kraftig mobilt plasmanitrert løftebord fra Siegmund

Hvorvidt du har behov for monteringsbord, sveisebord eller ekstra arbeidsplass – det mobile løftebordet fra Siegmund har ulike bruksområder.

 

Den individuelt justerbare arbeidshøyden gir en ergonomisk og ryggvennlig holdning til brukeren. Dermed kan arbeid gjøres med høy presisjon og effektivitet. Leveres i størrelsene 1200x800mm, 1500x1000 og 2000x1000mm, samt rundt bord Ø1000mm og Ø1100mm.

 

Global aktør

Sveisebord systemet fra Siegmund står, ifølge produsenten, for høyeste funksjonalitet og eksklusiv design. Det er 30 år siden at administrerende direktør Bernd Siegmund utviklet konstruksjoner, transportsystemer og maskiner for bil- og miljøteknologi. I dag er Siegmund et globalt ledende selskap som er plassert på fem steder i hele Europa og et distribusjonsnettverk i over 50 land. Selskapet produserer sveise- og oppspenningsbord, maskiner og maskindeler.

Allsidig bruk Siegmund-produkter brukes i nesten alle bransjer, spesielt innen maskin-, bygg-, og metallindustrien. De brukes i produksjon av prototyper, konstruksjon samt i serieproduksjon med og uten robotsveising.

- Med våre sveise- og oppspenningsbord er det mulig å virkeliggjøre omfattende bygging og kombinasjonsmuligheter på kort tid på grunn av det omstendelige byggeklossystemet med et stort utvalg av kompatible oppspenningsverktøy, forteller Eirik Røsand, daglig leder i PR Maskin AS, som er norsk forhandler for produktene fra Siegmund.

 

For mer informasjon se: www.prmaskin.no

Kilde: PR Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094