23948sdkhjf

Spar tid og plass ved bruk av Hänel lagerautomat

Tid er avgjørende i produksjonssektoren, så ikke kast bort din arbeidsdag på leting etter verktøy, kritiske deler og komponenter. Ved bruk av Hänel lagerautomat sparer du i tillegg mye plass, sier Snorre Solbakken, daglig leder hos Bergsli Metallmaskiner AS.

 

Han mener man heller skal bruke tiden din effektivt ved å investere i automatiserte lagerløsninger. Hänel Lean-Lift eller Rotomat henter elementer trygt og raskt, noe som vil øke produktiviteten til de ansatte.

- Med Hänel lagerautomat er det slutt på leting og klatring etter nedstøvede saker, varene kommer til deg – i løpet av få sekunder, forteller Solbakken.

Oversikten blir bedre for alt er samlet på et sted og du vet hva du har på lager og hvor det ligger. Alle i huset kan via sin nettleser se lagerbeholdningen.

- Du finner raskt de riktige artiklene, det er slutt på feilplukk og feilsending med returer, noe som igjen gir mer fornøyde kunder og spart tid, understreker Solbakken.

 

Tradisjonelle lagringsmetoder krever mye plass

Bergsli Metallmaskiner AS tilbyr lagersystem fra den tyske leverandøren Hänel, som regnes som, ifølge leverandøren, er en av verdens fremste produsenter av lagerautomater og paternosterverk.

En Hänel lagerautomat gir en plassbesparelse på opptil 60 prosent gulvareal, fordi Hänel lagerautomater kan gå over flere etasjer

- Med sin kompakte design og ved å utnytte den tilgjengelige rom og høyde tilbyr Hänel maksimalt med lagringskapasitet. Disse fordelene i tillegg til at maskinene er kjent for å være meget brukervennlige og har høy driftssikkerhet gjør Hänel lagerautomater til et lønnsomt valg, mener Solbakken.

 

Passer hos «alle»

Løsningen kan brukes hos alle med liten plass. Delelager, verktøylager og ferdigvarelager. Det er blant annet levert maskiner til bilbransjen, verktøybransjen, mekanisk verksted, apotek og mange installasjoner offshore.

- Vi kan nevne en rekke fordeler ved å gå for en Hänel lagerautomat; arealbesparelse, kan gå over flere etasjer, rask hyllebyttetid gir økt plukkeffektivitet, alt er samlet på et sted, beskytter varene mot støv, skitt og adgang for uvedkommende, ergonomisk plassert plukkåpning, enkel å betjene med innebygget lagerstyring, alt skannes inn og ut og det gir sporbarhet, enkel og rimelig integrering mot alle kjente ERP systemer og så er det driftssikkert. Vi hjelper deg å finne riktig løsning for ditt behov, og bidrar med installasjon og opplæring i din bedrift. Vi har egen serviceavdeling med servicemedarbeidere som kun arbeider med å installere eller vedlikeholde lagerautomater, konkluderer Snorre Solbakken.

 

For mer informasjon se: www.bergsli.no

 

 

Kilde: Bergsli Metallmaskiner AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.225