23948sdkhjf

Kongsberg Innovasjon kjører COVID-19: Webinar om støtteordninger

Dato og tid: 
Onsdag 29. April, klokken 13.00 - 13.45

Kongsberg Innovasjon har fått i oppdrag av Kongsberg kommune i å bistå bedrifter i alle typer bransjer i denne krevende perioden. 

En stor del av næringslivet opplever økonomiske utfordringer som følge av koronautbruddet, og det er etablert en rekke offentlige tiltakspakker og støtteordninger for å hjelpe små og store bedrifter, uavhengig av bransje. I samarbeid med Kongsberg kommune har Kongsberg Innovasjon derfor tatt initiativ til å holde et gratis webinar rettet mot lokale bedrifter, uavhengig av størrelse og bransje.

Webinaret gir deg konkret informasjon om ulike støtteordninger, herunder: 
Kompensasjonsordningen for dekning av faste kostnader
Tilskudd til kompetanseheving og bedriftsintern opplæring
Tilskudd og lån til FoU- og innovasjonsprosjekter

Webinaret vil gi deg oversikt over hvilke støtteordninger som kan være relevante for din bedrift og informasjon om hvordan du kan gå frem for å søke om støtte.

Kongsberg Innovasjon ønsker alle selskaper, uavhengig av bransje, velkommen til gratis webinar om støtteordninger onsdag 29. April, klokken 13:00. 

Bli med her: For å delta på webinaret logger du deg på ved å trykke på lenken under. Innloggingen vil være aktiv 10 minutter før oppstart. Det benyttes Microsoft Teams til å holde webinaret, du trenger ikke ha løsningen installert på din enhet.

LOGG PÅ HER

For mer informasjon kontakt Kongsberg Innovasjon på: info@k-i.no 

Kilde: Kongsberg Innovasjon

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.219