23948sdkhjf

UngInvest Rogaland hjelper ungdom i arbeid

UngInvest åpnet i fjor og er et fylkeskommunalt opplæringstilbud for ungdom i alderen 16-24 år som ikke er i videregående opplæring eller er i ferd med å slutte. En del av opplæringstilbudet er et eget verksted innenfor mekaniske fag (TIP). Alf I Larsen AS har i den forbindelse levert maskiner og utstyr til verkstedet.

 

Lærer Paal Roland Wiik forteller at han kjente til Alf I Larsen AS fra før både privat og gjennom jobb. Videre forteller han at prosessen med å utstyre verkstedet startet tidlig høsten 2019 med møter med maskinselger Olav Austad for å vurdere flere alternativer. En viktig del av beslutningsgrunnlaget har vært pris ettersom det har vært viktig å holde seg innenfor budsjett. Både Olav Austad og Paal Roland Wiik er enig i at de traff budsjettet godt med valgene som ble tatt.

- Det viktigste er at maskinene har prinsippene slik at elevene får prøvd og erfart. Det har ikke vært en prioritet å kjøpe de dyreste maskinene med for eksempel CNC-styring, forteller Paal Roland Wiik.

 

Hjelper ungdom i arbeid

På spørsmål om hvordan Alf I Larsen AS har vært som leverandør svarer Paal Roland Wiik at han har opplevd hele prosessen som smertefri. Han er fornøyd med at Alf I Larsen AS har installert maskinene og gitt de opplæring i maskinenes virkemåte de før de begynte å bruke de.

- Alf I Larsen AS bryr seg om nærmiljøet. Dette er et tilbud som gir ungdom undervisning og utdannelse, samt hjelper ungdom i arbeid. Det har vært viktig for oss å tilby UngInvest Rogaland maskiner tilpasset deres bruk til gode priser. Vi har brukt mye tid på å kartlegge kundens behov og sammen kommet frem til maskiner som vil styrke opplæringstilbudet deres, forteller maskinselger Olav Austad.

 

For mer informasjon se: www.ail.no og www.rogfk.no

Kilde: Alf I Larsen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.251