23948sdkhjf

Ravema blir distributør for MiR

Et forbedret salgssamarbeid som vil styrke distribusjonen av avansert robotløsninger i Sverige og Norge er nå en realitet. Ravema og Mobile Industrial Robots (MiR) har nettopp signert en salgsavtale, som betyr at Värnamo-baserte Ravema blir en ny distributør av MiRs mobile robotløsninger i det svenske og det norske markedet.

 

Siden oppstarten som Svenska Maskinaffären i 1912 (navnet ble endret i 1985), har Ravema vært kjent for å tilby stor verdi og service til sine kunder i en lang rekke industriellevirksomheter og regnes som en sterk partner som leverer automatiseringsløsninger til selskaper i de nordiske landene. Selskapets kundemasse dekker en bred og voksende portefølje av små og store industribedrifter.

 

Økt robotbehov

MiR er en veldig kjent og etablert aktør i det voksende internasjonale robotmarkedet. MiRs brukervennlige og trygge autonome mobile roboter brukes til å automatisere interntransport i forskjellige bransjer og bidrar til den daglige produktiviteten i virksomheten. Både Ravema og MiR opplever et økende behov for fleksible automatiseringsløsninger fra et større utvalg av industribedrifter. Med Ravemas sterke tilstedeværelse og gode rykte i Sverige og Norge vil de være en sterk aktør i å oppfylle det store potensialet som finnes for MiRs mobile robotløsning i disse markedene.

 

Fruktbart samarbeid

- Med produktene fra MiR, vil vi utvide tilbudet og mulighetene for å hjelpe våre kunder å finne de beste automatiseringsløsningene inkludert internlogistikk. Teknologien er veldig spennende og tilbyr fleksible løsninger som vil være gunstige for mange bransjer. Produktsortimentet tilbyr store muligheter for alle slags bedriftsstørrelser og vil utvide virksomheten til nye markeder, sier Alexander Olander, Business Unit Manager i Ravema.

- Markedet for våre mobile roboter øker, både globalt og her i Sverige og Norge. Vi ser et stort potensial i mellomstore selskaper så vel som hos store multinasjonale selskaper som ønsker å optimalisere sin internlogistikk. Med Ravema ombord stiller MiR med en distributør som kan hjelpe oss å utnytte det store potensialet i markedet. Ravema har et bredt spekter av kunder på tvers av forskjellige bransjer, og har lang erfaring fra andre automatiseringsløsninger, så vi mener det er en veldig god konstellasjon og vi ser frem til et fruktbart samarbeid, sier Jakob Møhl Bebe, salgsdirektør i MiR.

 

For mer informasjon se: www.ravema.no og www.mir-robots.com

Kilde: Ravema AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11