23948sdkhjf

Promet holder hjulene i gang

En ny situasjon og nye utfordringer preger hverdagen til hele landet og verden. Midt opp i all elendigheten, kan maskineringsbedriften Promet AS i Tananger melde om stor aktivitet.

 

Promet AS er en ledende leverandør av maskineringstjenester og 3D-printing i metall og er lokalisert i Tananger like utenfor Stavanger. I disse usikre tider er det likevel full aktivitet i maskineringsbedriften. 

- Pågangen av forespørsler og oppdrag har fortsatt med uforminsket styrke, uttaler daglig leder i Promet Tor Nordheim.

 

Må løse bemanningen

– Selvsagt er fokuset på liv og helse det viktigste i denne tiden, men at vi klarer å holde hjulene i gang har også en samfunnsnyttig betydning, sier Nordheim og fortsetter:

- Vår største utfordring, epidemien satt til side, er å bemanne nattskiftet. Vi har noen operatører som er i karantene. Disse vil være klare etter hvert som karantenetiden er over. Samtidig jobber vi på spreng for å finne nye operatører som kan ta nattskiftene, sier han videre.

- I disse tider er det, naturlig nok, mye negativt fokus i media og over alt ellers. Derfor føler vi at det er viktig å få frem at ikke alt er helt svart, avslutter bedriftslederen.

 

For mer informasjon se: www.promet.no

Kilde: Promet AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.219