23948sdkhjf

Produserer beskyttelsesskjermer så fort de kan

ITAB Industrier på Stadsbygd i Trøndelag produserer nå beskyttelsesskjermer mot smitte for ansatte både i dagligvarehandelen og apotekene. På bare tre dager har hjørnestensbedriften tatt frem et nytt og ettertraktet produkt.

ITAB Industrier AS er en del av det svenske innrednings- og belysningsselskapet ITAB Shop Concept AB med hovedkontor i Jönköping. Selskapet er Norges største utvikler og produsent av butikkinnredninger både for apotek, dagligvare- og faghandelsmarkedet i Norge, samt noe eksport til Sverige og Danmark.

Raskt ute med nytt produkt

Fra slutten av 1970-tallet har det foregått produktutvikling og produksjon av butikkinnredninger i Stadsbygd.

På rekordtid har bedriften med 100 ansatte tatt frem beskyttelsesskjermer for de de ansatte som sitter i kassen i dagligvarehandelen, og ansatte i apotekene. På tre dager gikk alt fra idé til handling.

- Fra vi fikk første henvendelse til vi faktisk stod og monterte skjermene i butikkene tok de kun tre dager. Nå står vi på hodet for å produsere og montere så mye vi bare kan, forteller Per Einar Stranden til Maskinregisteret fredag ettermiddag. Stranden er produktutvikler og konstruktør hos ITAB Industrier AS i Stadsbygd og en av mange som nå monterer de nye beskyttelsesskjermene.

For mer informasjon se: www.itab.com

Kilde: Av: Joppe Næss Christensen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.252