23948sdkhjf

Utradisjonell blikkenslager med egne produkter

Gjesdal Blikk AS har flere ben å stå på. Foruten å drive et avansert blikkenslagerverksted produserer man også egne produkter – byggverk som omhyller campingvogner og bobiler.

Gjesdal blikk er på mange måter en tradisjonell blikkenslagerbedrift som leverer alt innen takrenner, beslag, pipehatter samt mindre sveiseoppdrag i rustfritt og aluminium. Produksjonen foregår i Ålgård, Rogaland. Her utføres klipping, saging, knekking og sammenføying på ulikt vis. Materialene er hovedsakelig aluminium, svart og rustfritt stål. Verkstedet er moderne med CNC-styrte og manuelle maskiner. Bedriften har en egen avdeling for boligventilasjon som jobber både for privatpersoner, offentlige myndigheter, samt større lokale entreprenører. Totalt er det rundt 15 ansatte, innen faggruppene blikkenslager, platearbeider, montør, ingeniør og teknisk tegner.

Egne produkter

Det som skiller Gjesdal Blikk fra tradisjonelle blikkenslagerverksteder er at bedriften utvikler og produserer kundetilpassede bygg som omhyller campingvogner og bobiler.

- Vi har funnet et marked som passer vår virksomhet. Vi kaller produktene VestCamp og er med disse produktene en av Norges ledende produsenter av isolerte fortelt og tilbygg til campingvogner. Siden oppstarten i 2007 har vi levert flere hundre VestCamper til 32 campingplasser over hele landet, uttaler Oddbjørn Løvdahl, daglig leder i Gjesdal Blikk AS, og fortsetter:

- Våre tilbygg er bygget etter de høyeste standarder. Unike beslagløsninger gir våre konstruksjoner en styrke ingen andre kan matche. Enhetene er godt isolerte, noe som gjør dem godt egnet for helårsbruk, også på fjellet. Alle våre tilbygg tilpasses hver enkelt kunde. Våre ingeniører, tekniske tegnere og montører sørger for at du får akkurat den VestCampen du vil ha, så det er bare å kontakte oss, inviterer Oddbjørn Løvdahl.

For mer informasjon besøk: www.gjesdalblikk.no og www.vestcamp.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063