23948sdkhjf

Haas utvider med fem akser og høy hastighet

Haas Automation utvider sin serie med universelle maskineringssentre med UMC-750SS, en Super-Speed-versjon som tilbyr høy ytelse og hastighet for rask maskinering av femsidig (3+2) og samtidig deler med fem akser.

UMC-750SS er et universelt maskineringssenter med fem akser, 40 verktøy og 762 x 508 x 508 mm vandring, 30,5 m/min bearbeidingstid, og et dreiebord med høy hastighet og integrert dobbelakse. Maskinen er utstyrt med en spindel med innebygd direktedrev med hastighet på 15.000 omdr/min, en sidemontert 40+1 verktøyskifter, og Haas Automations kraftige maskineringsprogramvare med høy hastighet.

Høyhastighetsdreiebord

UMC-750SSs høyhastighetsdreiebord tilbyr materater på 150 grader/sek for rask posisjonering av deler i nesten alle vinkler for femsidig (3+2) maskinering, eller for å gi full samtidig aksebevegelse fra fem akser for konturering og kompleks maskinering. Dreiebordet gir +110 og -35 grader med vipping og 360 grader med rotasjon for å oppnå utmerket verktøyklarering og stor kapasitet for deler, og bordet med størrelse 630 x 500 mm har standard T-luker og presisjonspilotdrill for allsidig oppspenning. For å forenkle oppsett av jobber, har UMC-750SS dynamisk arbeidsforskyvning og senterpunktkontroll for verktøy, og som standard leveres den med Haas Automations Wireless Intuitive Probing System (trådløst intuitivt sondesystem).

Maskinens innebygde direktedrev med hastighet på 15.000 o/min drives av et 22,4 kW vektordrevsystem som yter et skjæremoment på 122 Nm. Haas sitt innebygde system kobler spindelen direkte til motoren for å redusere varme, øke kraftoverføring og gi meget gode overflatekvaliteter.

Et stort utvalg høyproduksjonsalternativer er tilgjengelig også for UMC-750SS, bl.a. transportørbånd med chip, høyttrykkjølesystemer for gjennomløpsspindel, utvidet programminne og mye mer.

For mer informasjon, se www.HaasCNC.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11