23948sdkhjf

Nytt agentur fra Nortools

Sassatelli er en Italiensk produsent av produksjonsutstyr for CNC-dreiebenker og frese-dreiesenter. Sassatelli er lokalisert nord i Italia, nærmere bestemt i Bologna, som er et typisk område for Sassatelli’s produkter

Spekteret består av senterspisser i fast utgave, roterende spisser, roterende NC-spisser, ekstra slanke spisser, modulære spisser i størrelse fra MK-1 til M-100, samt forskjellige toleranseklasser og hastighetsklasser.

Bredt utvalg

Det mest kjente produktet fra Sassatelli er utvilsomt rørspisser, de har bygget opp et godt utvalg fra diameter 48mm til 600, i et smart utviklet modulærsystem, som er lagervare i Moss. Grunnkroppen lages i alle størrelser fra MK-3 til M-80.

I Sassatelli's utvalg produseres det også medbringerspisser med kon fra MK-3 til MK-6, diameter 30mm, samt sylindriske hylser med krave for alle medbringervarianter.

Nytt i Sassatelli ‘S produktspekter er medbringerrørspisser fra MK-2 til MK-6 og i diameter 30mm, diameter på tallerken spenner fra 48 - 600mm

Sassatelli produserer et stort utvalg av reduksjonshylser for dreieholdere, dempede holdere og verktøy med kontange. Chucksenteret Nortools i Moss har et bredt utvalg av produktene på lager.

For mer informasjon besøk: http://09070.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.267