23948sdkhjf

Lesjøfors gir gass i produksjonen av ventilfjærer for motorer

Lesjøfors satser tungt på å øke tilbudet av spesialiserte, høykvalitets ventilfjærer for motorsport. Med raske leveringstider og rett kompetanse er bedriften klar til å ta «pole posisjon» i enda en bransje når det gjelder produksjon av spesialfjærer.

Lesjøfors er godt kjent for sine spesialkonstruerte fjærer som brukes i et meget bredt område i forskjellige produkter innen mange ulike bransjer i Norge. Lesjøfors ser nå muligheten for å vokse innen segmentet ventilfjærer i motorer. Ventilfjærene har en viktig funksjon for å optimalisere ytelsen i en bilmotor. Takket være et flerårig, svært godt samarbeid med ulike bedrifter innen racing, har Lesjøfors valgt å utvikle det vellykkede konseptet videre.

Need for speed
Lesjøfors kan nå tilby produksjon av skreddersydde ventilfjærer med svært korte leveringstider, selv i små volumer ned til et titalls fjærer. Under optimale forhold skal ventilfjærene produseres med et kundeunikt delenummer og leveres innen to til tre uker. All produksjon blir gjort på Lesjøfors fabrikken i Herrljunga i Sverige.

- Alt vi trenger fra deg som kunde er en prøve av eksisterende fjær. Send oss fjæren som vi kan måle og teste, så produserer vi eksakt samme fjær. Har du spesifikke ønsker for å få en annen ytelse på motoren, hjelper vi til med å beregne en ny og «vassere» fjær, uttaler Niklas Movitz, Key Account Manager hos Lesjøfors Industrifjærer.

Produkttilpasset forpakning

Siden ventilfjærer blir produsert i materialer som lett korroderer, har emballasjen stor betydning for å motvirke rustangrep. Derfor har Lesjøfors utviklet en forpakning som beskytter fjærene og samtidig er mer miljøvennlig siden innoljing av fjærene ikke er nødvendig.

For mer informasjon besøk: www.lesjofors.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078