23948sdkhjf

AP&T viser hele produktspekteret på EuroBLECH

Den 25. – 29. oktober arrangeres verdens største messe innen tynnplateteknologi; EuroBLECH i Hannover, Tyskland. AP&T stiller med sine eksperter innen produksjonsløsninger, en rekke nyheter og hele sitt produktspekter i hall 27, stand H52.

Blant produktnyhetene finns både presser, automasjon og ovner. Blant annet blir det presentert en helt ny generasjon av lettere og hurtigere �?SpeedFeeders�? og AP&T’s nye pressherdeovn: Multi Layer Furnace.

Både kald og varmforming

Sammen med Cell Impact, kommer AP&T å vise frem en ny løsning for storskala, kostnadseffektiv produksjon av brenselcelleplater. Dessuten blir det virtuelle fremvisninger av de muligheter som AP&T’s produksjonsutstyr tilbyr for så vel kaldforming som varmforming av platedetaljer. På standen finns også AP&T’s datterselskap NORDA, som presenterer sine automasjonsløsninger.

AP&T har et sterkt fokus på bilindustrien og betjener kunder over hele verden med løsninger for produksjon av lette, sikre og energieffektive produkter. Selskapet er verdensledende innen pressherding av stål og ligger langt fremme i utviklingen av produksjonsløsninger for andre lettvektmaterialer som aluminium og kompositter.

For mer informasjon besøk: www.aptgroup.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063