23948sdkhjf

Tre D Mekaniska går for Salvagnini panelknekkeløsning

Tre D Mekaniska AB i Vilshult tar steget inn i panelknekketeknologien, og det åpenbare valget av leverandør mener de er Salvagnini.

Tre D Mekaniska er en underleverandør som tilbyr komplette tilpassede produkter til kunder i forskjellige bransjer, alt fra børsnoterte selskaper til mindre familiebedrifter.

- Vi er et veldig moderne mekanisk verksted med alt fra 3D og 2D-laserskjæring, kantpressing og robotsveising, forteller Kristoffer Persson, daglig leder i Tre D Mekaniska AB.

Nå tar selskapet også steget inn i panelknekketeknologien og det åpenbare valget er markedsleder Salvagnini med over 40 års erfaring der den første panelknekken dukket opp allerede i 1977.

Helautomatisk omstilling

Maskinen som et arbeidsteam fra Tre D Mekaniska og Salvagninis eksperter på panelknekker kom frem til er P4Lean 2520. Maskinen er i utgangspunktet fullt utstyrt med blant annet Salvagninis patenterte MAC 2.0 og CLA-SIM, alt for å møte kravene og utfordringene som dagens underleverandører står overfor med rask helautomatisk omstilling.

- Etter en grundig analyse av den nye generasjonen programvare STREAM og testknekking i Salvagnini Scandinavias showroom i Värnamo, samt referansebesøk med allerede erfarne panelknekkekunder for å få riktig informasjon hva du bør tenke på før du investerer, fant vi sammen den optimale konfigurasjonen for å håndtere alt fra stykkproduksjon til volumproduksjon, uttaler Persson.

For mer informasjon se: www.tre-d.se og www.salvagnini.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063