23948sdkhjf

GARANT med ny Master Chuck

Uansett hvilken type hydraulisk chuck man velger innenfor GARANT Master Chuck-familien, vil den yte utmerket, heter det i en pressemelding fra Hoffmann Group. De nye chuckene tilbyr et alternativ til krympechucker og skal garantere høy produktivitet med deres patenterte oppspenningssystem.

 

GARANT Master Chuck er tilgjengelig i to varianter: den slanke versjonen, som ligner en krympechuck og er utmerket for verktøy- og formfremstilling, og den korte "kraft"-versjonen, ideell for dynamisk grovbearbeiding og finbearbeiding. Disse chuckene kan håndtere opptil ti ganger flere spennoperasjoner enn standard hydrauliske chucker og skal ifølge produsenten sikre problemfri maskinering, selv ved høye temperaturer. Det patenterte hydrauliske oppspenningssystemet fordeler kreftene jevnt og gir høy avrundingsnøyaktighet for verktøy med skafttoleranse h6.

 

Passer for dynamisk maskinering

Begge variantene av GARANT Master Chuck kan brukes med en reduksjonshylse og gir enkel bruk. Den slanke versjonen eliminerer behovet for krympeprosessen og kan brukes med eksisterende programmering. Den er også temperaturbestandig opp til 120 grader Celsius for fire timers kontinuerlig drift, noe som gjør den egnet for oppgaver som boring, gjenging og fresing.

På den annen side er den korte "Ytelse"-versjonen av GARANT Master Chuck kompakt og kraftig, noe som gjør den egnet for dynamisk grovbearbeiding og finbearbeiding. Dens optimaliserte kontur og utmerkede varmebestandighet gjør den ifølge produsenten til et utmerket valg for høye skjærehastigheter.

 

For mer informasjon se: www.ravema.no

Kilde: GARANT

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093