23948sdkhjf

Satser på panelknekking

Smemo AB tar steget inn i panelknekketeknologien og investerer i underleverandørfavoritten P2 2120 fra Salvagnini.

 

Smemo AB er et familieeid selskap med solid kunnskap innen stålbearbeidingsindustrien med fokus på laserskjæring, stansing, knekking og automatisert stansing av platedeler.

- Vi opererer i et område hvor solid håndverk og teknisk nysgjerrighet gir ekko gjennom tiden. I dag utvikler og foredler vi stålplater for å hjelpe kundene våre med å forbedre produktene sine og realisere ideene deres, forteller Håkan Thulin, adm. direktør i Smemo AB.

 

Tar steget

- Vi har vært en del av utviklingen av vårt virkefelt i mer enn to tiår. Vi er løsningsorienterte og vi streber alltid fremover – for å hjelpe deg med å forbedre prosessen din. Nå tar vi steget inn i panelknekkingens verden og valget falt på markedslederen Salvagnini hvor den første panelknekkemaskinen ble vist tilbake i 1977, sier Thulin.

- I dag er P2 fullt utstyrt som sitt større søsken P4 med patentert CLA-SIM, Option Cut og MAC 3.0, som gjør hele maskinen 100 prosent automatisert uten noen manuelle oppsett og dermed ingen omstillingstider i produksjonen, forklarer Stefan Ek, adm. direktør i Salvagnini Scandinavia AB.

 

For mer informasjon se: www.smemo.se og www.salvagnini.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111