23948sdkhjf

Fullspekket program - over 175 påmeldte til den 2. nasjonale AM-konferansen i Hammerfest!

Norwegian Additive Manufacturing Cluster (NCAM) ønsker velkommen til NCAM 2024 – Nasjonal konferanse for additiv produksjon - som arrangeres den 11. til 13. mars på Arctic Culture Centre i verdens nordligste by: Hammerfest.

 

Etter at den første nasjonale konferansen for additiv produksjon i Norge ble arrangert i Trondheim i mars 2023 ble de 170 deltakerne bedt om å evaluere konferansen. 85 prosent av svarene konstaterte at konferansen var «veldig bra». Det setter definitivt et press på arrangøren for neste konferanse.

 

Eksotisk opplevelse

NAMC er, i samarbeid med 3D Print GO-nettverket og ProBarents, glade for å invitere til den andre Nasjonale konferanse for additiv produksjon. Den 11. mars er 178 deltakere påmeldt.

- Dette er kanskje ikke din typiske generiske industrikonferanse, men snarere en arktisk eksotisk opplevelse samt møtepunktet for industrielle 3D-printeksperter og produksjonseksperter fra et bredt spekter av applikasjonsindustrier, sier Jan Tore Usken, leder av foreningen Norwegian Additiv Manufacturing Cluster.

 

Et »must»

NCAM 2024-konferansen er en etterlengtet tre-dagers konferanse som samler ledende eksperter, forskere og entusiaster innen additiv produksjon.

- Med mange foredragsholdere og ulike nettverksmuligheter, er denne begivenheten et «must» for alle som er interessert i å drive innovasjon, få nye perspektiver og dele gjensidig ekspertise innen additiv produksjon, mener Jan Tore.

Et fyldig program er under utarbeiding og for interesserte deltakere og utstillere ta kontakt med Jan Tore Usken på: jantore@norwegianam.no for mer info.

For påmelding klikk HER

Les artikkel fra AM-miljøet i Hammerfest HER

NAMC på LinkedIn

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.36