23948sdkhjf

Suksess for Blechexpo + Schweisstec 2023

Med over 40.000 fagbesøkende og 1256 utstillere fra 38 land, ni fullbookede haller og et fullpakket arrangementprogram ble Den 16. Blechexpo, holdt sammen med den 9. Schweisstec, en suksess.

 

Blechexpo, som er en internasjonal messe for metallbearbeiding og Schweisstec, som er en internasjonal messe for sammenføyningsteknologi, ble i tidsrommet fra 7. til 10. november 2023 arrangert samtidig i ni haller på messen i Stuttgart.

At 45 prosent av utstillerne kom fra utlandet viste nok en gang hvor viktig Blechexpo/Schweisstec-messen er for fagfolk i hele verden.

 

Ser frem til neste messe

Bettina Schall, administrerende direktør for messearrangør P. E. Schall er storfornøyd med årets messearrangement:

- Vår erfaring er at det rett og slett ikke er noen erstatning for den fysiske tilstedeværelsen av store maskiner og personlig utveksling av kompetanse rett ved siden av selve systemene. Blechexpo/Schweisstec 2023 nådde nok en gang pre-pandemiske deltakelsesnivåer, og dette er et stort insentiv til å fortsette på denne veien: en klar temastruktur, tydelig halllayout og inspirerende emner for et fascinerende program med hjelpearrangementer. Vi ser frem til neste Blechexpo/Schweisstec som arrangeres fra 4. til 7. november 2025.

 

For mer informasjon se: www.blechexpo-messe.de

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125