23948sdkhjf

Stabil og «perfekt» hjørnefresing

Med Kyoceras nye tangentielle 90° fres oppnår man ifølge produsenten en pålitelig og effektiv maskineringsprosess av høyeste kvalitet.

 

MA90 er en av Kyocera Unimercos nyeste freseserier, som er en 90° fres med tangentielt monterte vendeskjær som har fire hjørner per skjær. Med MA90 får man ifølge produsenten en effektiv, pålitelig og stabil prosess, samt en usedvanlig lang levetid, som totalt sett øker produksjonskapasiteten og dermed bunnlinjen.

 

Nydesignete skjær

De nydesignete indekserbare kvalitetene i PR18-serien kommer med flerlags PVD-belegg fra Kyocera, og bærer navnet Megacoat Nano EX, som sikrer en forutsigbar og ifølge produsenten usedvanlig lang levetid, som er opptil 2,5 ganger lengre enn det man kjenner fra konvensjonelle belegg.

 

Derfor velge MA90

MA90 er utviklet for dem som trenger perfekt hjørnefresing, god ytelse og stabil bearbeiding hver gang. Produsenten mener denne multifunksjonelle freseserien er egnet for et bredt spekter av bruksområder og gir god overflatefinnish og eksepsjonelle hjørner. Freseserien, som kan brukes i materialer som stål, rustfritt stål og støpejern, finnes i dimensjoner fra Ø16 – 125 mm.

 

For mer informasjon se: www.kyocera-unimerco.com

Kilde: Kyocera Unimerco

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125