23948sdkhjf

CIDAN setter ny standard innen platebearbeiding

CIDAN Machinery Group, en global leder innen maskiner og programvareløsninger for effektiv platebearbeiding, lanserer sin nye RAPIDO 41 SSM.

 

RAPIDO 41 SSM er en platesaks med stablesystem (SSM - Stacking Sensitive Material) som er konstruert for å møte de strenge kravene til moderne platebearbeiding, og ifølge produsenten setter RAPIDO 41 SSM en ny standard for effektivitet, presisjon og allsidighet.

 

Sensitiv materialhåndtering

RAPIDO 41 SSM er utviklet for å bearbeide sensitive materialer som rustfritt stål, kobber og aluminium. Produsenten lover uovertruffen nøyaktighet og forsiktighet.

Denne moderne maskinen, som har en bredde på fire meter, kan stable store plater med en dybde på over 1000 mm, og øke produksjonen uten at det går på bekostning av kvaliteten.

CIDAN Machinery Group er den eneste produsenten som tilbyr denne smarte løsningen, og gir brukerne et unikt konkurransefortrinn i et raskt voksende marked.

- Som en del av vår forpliktelse til innovasjon, kvalitet og bærekraft, har vi utviklet RAPIDO 41 SSM for å møte ikke bare dagens utfordringer, men også for å forutse morgendagens. Vi tror denne maskinen representerer et skritt fremover innen platebearbeidingsteknologi, sier Petter Hjelmqvist/CEO i CIDAN Machinery Group.

 

For mer informasjon se: www.meidell.no og www.cidanmachinery.com

Kilde: CIDAN

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126