23948sdkhjf

Inviterer innkjøpere til stålmesse i Korea

Korea International Steel & Nonferrous Metal Industry Expo - SMK 2023 arrangeres 11. til 13. oktober i messesenteret EXCO i Daegu, Sør-Korea. Innkjøpere som besøker messen får dekket 50 prosent av flybillett og to gratis hotellovernattinger.

 

Messen, som arrangeres av Korea Iron & Steel Association i samarbeid med The Fairs co., Ltd. og EXCO, er den 7. i rekken og forrige gang messen ble holdt, i 2021, kom det mer enn 10.000 besøkere. Årets messe vil ha rundt 200 utstillere fordelt på mer enn 15.000 m2 utstillingsareal.

I tillegg til utstilling er det en egen konferanse, Asia Steel Conference, samt en-til-en nettverksmøter. Tema som hydrogen og brenselceller, fremtidens materialer i energisektoren og neste generasjon kjøretøy blir drøftet på konferansen. Det blir delt ut en egne priser for innovasjoner i stålindustrien. Under fagseminar blir miljøvennlig stål et tema. Norske Rystad Energy er partner med SMK 2023.

 

Inviterer innkjøpere

Koreas stål- og ikke-jernholdige metallindustrier har konkurrert med globale selskaper og har oppnådd resultater med høy funksjonalitet og høy verdiøkende teknologisk innovasjon. Sør-Korea har blitt verdens 6. største stålproduserende nasjon i 2019 med 71,4 millioner tonn og på SMK 2023 kan du møte potensielle forretningspartnere.

Arrangøren vil gjerne ha innkjøpere til SMK 2023 og tilbyr både 50 prosent støtte til flybillett samt to gratis overnattinger i forbindelse med messebesøket. I tillegg tilbys tolk der det er behov.

 

For interesserte gå inn på: https://www.smk.or.kr/en/

 

For ytterligere informasjon se: https://www.exco.co.kr/ og http://www.thefairs.co.kr/ og www.smkmeeting.com/fairCorpMyInfo2.do?match_gubun=1

 

For praktiske spørsmål om messen og fordeler for innkjøpere kontakt Assistant Manager Haeseong Cha på e-post: hscha@thefairs.co.kr

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078