23948sdkhjf

K. Lerøy Metallindustri med Gecam avgrader

K. Lerøy Metallindustri AS er en allsidig, kreativ 66 åring som siden starten har hjulpet mange aktører i mange forskjellig bransjer med å løse utfordringer. De siste 30 årene har bedriften spesialisert seg på produksjon av komponenter med strenge toleransekrav i krevende materiale. Nylig investerte de i en ny Gecam avgrader.

K. Lerøy Metallindustri AS ble grunnlagt i 1957 hvor man i hovedsak produserte komponenter til møbelindustrien på Osterøy og omegn. Bedriftens kjerneområder i dag er finmekaniske komponenter til elektronikk, subsea, forsvar, olje, gass og møbler. 

Valgte Gecam
Siste tilskudd på maskinlisten til K. Lerøy er en Gecam 65RX avgrader. Siden Osterøybedriften krever det lille ekstra falt valget, blant mange leverandører, på Alf I. Larsen AS og italienske Gecam.
- Gecam er et italiensk firma som har utviklet og produsert maskiner for sliping, avgrading og etterbehandling i 25 år. De har høyt fokus på kvalitet og produserer maskinene sine lokalt, har fabrikk i Parma Italia og bygger den maskinen kundene trenger for å avgrade sine produkter. Om det er plater, bjelker, containere eller andre produkter så har Gecam løsningen, forteller Bjørn Garvik, salgstekniker hos Alf I Larsen, og legger til:
- Gecam leverer også avgardingsmaskiner som klarer radie 2, G135 RB8. Gecam 65RX, som K. Lerøy har investert i, er utviklet og bygget for å utføre avgrading av kanter og pussing i forskjellige grader av finish.

Overgår kundekrav
- Vår nye avgrader gjør at vi korter ytterligere ned på listen over manuelle operasjoner i vår produksjon, sier Mikko Beckstrøm-Lindroos, produksjonsleder hos K. Lerøy, og legger til:
- Våre kontinuerlige investeringer i teknologi og kompetanse, kombinert med vår ekspertise og samarbeidstilnærming, resulterer i en tids- og kostnadseffektiv produksjon der kundenes kvalitetskrav møtes og mange ganger også overgås.

For mer informasjon se: www.ail.no og www.leroymetall.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094