23948sdkhjf

Control 2023 – «mindre men bedre»

Den 35. Control internasjonale messen for kvalitetssikring var en stor suksess, det til tross for vesentlig færre utstillere og besøkende. Bedre kvalitet på besøkere og en mer kompakt messe var noen av forklaringene. Her får du noen glimt fra messen.

 

589 utstillere fra 32 land presenterte banebrytende teknologier innen visionteknologi, bildebehandling og sensorteknologi, samt måle- og testteknologi, fra 9. til 12. mai 2023. Det er nesten tre hundre færre utstillere enn messen som var før pandemien i 2019. I fjor var det 617 utstillere og 18.500 besøkere. I år var besøkstallet på 21.300.

 

Fornøyd med messen

Årets utgave av Control hadde fire utstillingshaller som messearrangøren beskrev som «fullsatte fra første dag». Undertegnede var kun innom på ettermiddagen den siste dagen og da var det ikke fullt så hektisk. Likevel svarte flere av utstillerne på spørsmålet om hva de syns om messen som svært positiv og vellykket for dem.

 

Bestiller stand for 2024

Et besøk hos eneste norske utstiller – Metronor – bekreftet utsagnene.

- For oss har messen vært fantastisk. Det at det er færre besøkende har vi ikke notert oss, vi har hatt veldig høy kvalitet på våre besøkende, forteller Øyvind Røtvold hos Metronor.

Selskapet viste frem en komplett målecelle med en rekke kameraer som sammen med det spesielle måleverktøyet fra Metronor kan måle 3D med stor nøyaktighet hvor som helst inne i cellen.

- Vi jobber for tiden tett opp mot flere bilprodusenter og når Zeiss leverer sine komplette måleceller til sine kunder i dette segmentet er det Metronor NaviTarget som vet hvor skanneren til Zeiss måler, understreker Røtvold.

Mange utstillere, både nasjonale og internasjonale, booket standplass for 2024 allerede under Control 2023 for å presentere videreutviklingen av fremtidsrettede konsepter for det interesserte publikum, også i økende grad fra utlandet, på den 36. Control som finner sted i Stuttgart fra 23. til 26. april 2024.

 

For mer informasjon se: www.control-messe.de

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095