23948sdkhjf

Nye muligheter for økonomisk planfresing

Dormer Pramet har lansert en ny, og ifølge produsenten, svært økonomisk planfresfamilie med negative, åttekantede skjær samt en rekke planfresere i forskjellige størrelser, som dekker et bredt spekter av bruksområder.

 

Den nyeste Pramet-serien inkluderer tre varianter av 16-kantede ONMX-skjær for skjæredybder opp til 4 mm. Standardgeometriene inkluderer F-varianten for lette operasjoner, M for generell bruk og R for grovfresing i en rekke materialer. I tillegg kommer den 8-kantede ONMX-W som er et spesielt wiper-skjær for å oppnå overflater av høy kvalitet med store freser og høy mating.

 

Høyere kvalitet

Sammen med Pramet ONMX-skjærene har den globale produsenten lagt til en serie med 8-kantede SNMX-skjær for høyere skjærevolum. Disse har type M sponbryter for middels grovfresejobber og type R for grovfresing og begge er beregnet for skjæredybder opp til 7 mm i forskjellige materialer.

Alle nye freseskjær kan brukes sammen med den nye fresekroppen Pramet SON06, som er tilgjengelig i diameter fra 50 – 250 mm og som tommestørrelser i ISON06-familien i diameter fra 2 – 6 tommer.

For å få høyest mulig levetid og prosesstabilitet er skjærene laget av høykvalitets verktøystål. Alle har innvendige kjølekanaler for best mulig kjøling og sponevakuering, noe som ifølge produsenten bidrar til høyere overflatekvalitet.

 

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com

Kilde: Dormer Pramet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125