23948sdkhjf

Dormer Pramet  med produktiv hjørnefresing

Pramets nye serie med negative tangentielle LNEX 12-vendeskjær med fire skjæregger gir en svært produktiv løsning for en rekke bruksområder.

 

LNEX 12-skjæret har en robust utforming for hjørnefresing med en maksimal skjæredybde på 10 mm. Den har en positiv skjærvinkel og en smal forsterkningsfas på kanten, noe som skal gi en jevn skjæreprosess og mindre kraftbehov.

 

God overflatefinnish

Skjæret har en slipt overflate som gir større nøyaktighet og retthet og skaper derfor et ekte 90° hjørne. LNEX12 har også et patentert U-spor på alle fire egger, som ifølge produsenten gir utmerket overflatefinnish og gjør at applikasjoner kan kjøres i mindre kraftige maskiner og mindre skjæredybder. Skjærenes dobbeltsidige utforming gir også støtte for ramping.

 

Økt levetid

Skjærene finnes i to ulike geometrier; F for lett og middels lett fresing i varierende emnematerialer, mens M-geometrien egner seg for middels lett til middels grov fresing av stål og støpejern.

Sammen med de nye vendeskjærene er det en serie fresekropper som ifølge produsenten matcher vendeskjærene perfekt. Pramets SLN12X-serie er tilgjengelig med sylindrisk, Weldon- eller dorfeste og alle har innvendige kjølekanaler for best kjøleeffekt og overflatekvalitet.

Forsterket kropp og tykkere kjerne forbedrer stivheten og gjør skjæreprosessen roligere med mindre vibrasjoner, samtidig som levetiden til både fresekropp og skjær øker. Klemskruene er lett tilgjengelige og gjør indeksering og skjærskifte enklere.

Med kombinasjonen av Pramet LNEX 12 vendeskjær og SLN12X freser, har operatøren et verktøy som gir et rent kutt som ikke krever ytterligere bearbeiding som avgrading.

 

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com

Kilde: Dormer Pramet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141