23948sdkhjf

CECIMO inviterer til verktøymaskin konkurranse frist 1. september

Verktøymaskinorganisasjonen CECIMO har lansert den første utgaven av CECIMO Machine Tools Innovation Awards (MTI Awards), en konkurranse som innkaller og anerkjenner de største innovasjonene i verktøymaskinsektoren. Også norske aktører er invitert til å delta.

 

CECIMO er en paraplyorganisasjon som tjener de felles interessene og verdiene til den europeiske verktøymaskinindustrien og relaterte produksjonsteknologier på EU- og globalt nivå.

Søknader er velkomne fra alle europeiske aktører i verktøymaskinindustrien, slik som organisasjoner, SMB eller store bedrifter, forsknings- og/eller opplæringssentre samt EU-finansierte prosjektkonsortier.

 

Utvalgskriterier

Prosjektspesifikasjoner:

  • Skisser funksjoner, funksjonalitet og ytelseskriterier som prosjektet skal oppfylle. (10 poeng)
  • Forslagets unikhet:

Vurder originaliteten og innovasjonen til organisasjonens forslag. (5 poeng)

  • Bidrag til den europeiske industrien:

Forklar den potensielle virkningen av den foreslåtte innovasjonen på den europeiske produksjonssektoren og verktøymaskinindustrien. (5 poeng).

  • Miljømessige, sosiale og styringsmessige konsekvenser:

Skisser de viktigste virkningene av hele innovasjonsprosjektets livssyklus i form av langsiktig suksess og bidrag til en bærekraftig og sosialt ansvarlig fremtid. (5 poeng)

 

Søknadsfrist 1. september

Målet med MTI Awards er å fremheve de betydelige bidragene fra alle aktører i verktøymaskinindustrien og vise frem beste praksis som kan gi  fordeler, øke produktiviteten, veksten og lønnsomheten.

Det er åpent for søknader frem til 1. september 2023. Den 16. oktober blir finalistene offentliggjort og prisutdelingen finner sted den 6. desember i år.

En jury bestående av eksperter på europeisk nivå vil sørge for utvelgelsen av de mest betydningsfulle prosjektene. Finalistene vil bli invitert til en personlig prisutdeling i Brussel for å motta prisen.

Tre finalister vil motta en eksklusiv invitasjon til å bli med på CECIMO Brussels Forum 6. desember 2023. I løpet av dagen vil programmet inneholde en rekke konferanser, inkludert presentasjoner av nominerte for den prestisjetunge Machine Tools Innovation (MTI) Award. På kvelden vil gjestene være med på gallamiddagen, hvor den etterlengtede MTI-prisutdelingen finner sted.

 

Nettverksbygging

Prisutdelingen vil også gi en utmerket mulighet for nettverksbygging og kunnskapsdeling blant fagfolk på feltet. Det vil hjelpe deltakerne å få anerkjennelse, forbedre ferdighetene sine og oppnå suksess i respektive bedrifter. Å delta i MTI Awards koster ingenting, så det er ingen risiko involvert.

 

For mer informasjon se: www.cecimo.eu/machine-tools-innovation-awards

Kilde: CECIMO

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141