23948sdkhjf

Axxelerator Capital investerer i P. Meidell

I en pressemelding fra P. Meidell den 28. april heter det at Axxelerator Capital AS har kjøpt 78 prosent av aksjene i P Meidell AS. Daglig leder Asgeir Bakken og salgssjef Ola Nybråten vil fortsette som eiere.

 

  1. Meidell ble etablert i 1891 og er i dag en ledende aktør i Norge som komplett leverandør til mekanisk industri, og leverer hele spekteret av maskiner, rekvisita og annet tilbehør til metallbearbeidende industri over hele landet. Meidell har avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Møre, og leverte en omsetning på MNOK 163 i 2022 og har over flere år vist sterk vekst og god lønnsomhet.

 

Bidrar til vekst

- Vi er veldig fornøyde med å få med Axxelerator på eiersiden. Med deres langsiktige perspektiv og solide erfaring vil vi ha et godt grunnlag for videre utvikling og vekst sier daglig leder i P. Meidell, Asgeir Bakken.

Axxelerator Capital er et norsk investeringsselskap som investerer i etablerte og lønnsomme SMB-selskaper med hovedkontor i Norge. Med evighetens perspektiv, fokus på langsiktig verdiutvikling og tett samarbeid med ledelsen søker Axxelerator å bidra til vekst og lønnsomhet i selskapene. Teamet i Axxelerator har mer enn 80 års erfaring fra direkteinvesteringer og aktivt eierskap i SMB-selskaper.

Med en kapitalbase på cirka MNOK 1750 fra norske eiermiljøer søker Axxelerator aktivt etter nye investeringsmuligheter.

 

For mer informasjon se: www.meidell.no og www.axxelerator.no

Kilde: P. Meidell

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094