23948sdkhjf

Axxelerator Capital investerer i P. Meidell

I en pressemelding fra P. Meidell den 28. april heter det at Axxelerator Capital AS har kjøpt 78 prosent av aksjene i P Meidell AS. Daglig leder Asgeir Bakken og salgssjef Ola Nybråten vil fortsette som eiere.

 

  1. Meidell ble etablert i 1891 og er i dag en ledende aktør i Norge som komplett leverandør til mekanisk industri, og leverer hele spekteret av maskiner, rekvisita og annet tilbehør til metallbearbeidende industri over hele landet. Meidell har avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Møre, og leverte en omsetning på MNOK 163 i 2022 og har over flere år vist sterk vekst og god lønnsomhet.

 

Bidrar til vekst

- Vi er veldig fornøyde med å få med Axxelerator på eiersiden. Med deres langsiktige perspektiv og solide erfaring vil vi ha et godt grunnlag for videre utvikling og vekst sier daglig leder i P. Meidell, Asgeir Bakken.

Axxelerator Capital er et norsk investeringsselskap som investerer i etablerte og lønnsomme SMB-selskaper med hovedkontor i Norge. Med evighetens perspektiv, fokus på langsiktig verdiutvikling og tett samarbeid med ledelsen søker Axxelerator å bidra til vekst og lønnsomhet i selskapene. Teamet i Axxelerator har mer enn 80 års erfaring fra direkteinvesteringer og aktivt eierskap i SMB-selskaper.

Med en kapitalbase på cirka MNOK 1750 fra norske eiermiljøer søker Axxelerator aktivt etter nye investeringsmuligheter.

 

For mer informasjon se: www.meidell.no og www.axxelerator.no

Kilde: P. Meidell

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109