23948sdkhjf

Kyocera Unimerco ny eneforhandler av båndsagblader fra Honsberg

Den siste tiden har det vært en del rykter i bransjen om at Lenox ikke lengre skal selge sine produkter i Asia og Europa, det ryktet stemmer. Lenox har valgt å fokusere på det amerikanske markedet og avslutter dermed samarbeidet med alle i disse landene, heter det i en pressemelding fra Kyocera Unimerco.

 

I den forbindelsen har Kyocera Unimerco, som har over de siste 20 årene forhandlet Lenox, valgt å samarbeide med Honsberg som ny leverandør av båndsagblader.

 

Tysk-produsert

Honsberg er et tysk familieeid selskap som leverer alt innenfor båndsagblader og har tradisjoner som strekker seg tilbake til 1798. Selskapet er lokalisert i Remscheid, like utenfor Düsseldorf i Tyskland. Her produseres alle selskapets sagblader.

 

Beste alternativ

Honsberg sitt program av båndsagblader er alt av Bi-metal blader og HM sagblader, de tilbyr også online database for riktig valg av sagblader.

- Med solide Honsberg som leverandør har vi nå fått det beste alternativet til Lenox, kvalitet og levetid blir godt ivaretatt med Honsberg som leverandør av båndsagblader, uttaler Øystein Sande Johnsen, visepresident hos Kyocera Unimerco Tooling AS.

 

For mer info se: www.kyocera-unimerco.no og www.honsberg.de

Kilde: Kyocera Unimerco

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093