23948sdkhjf

Satser på Seco lagerautomater fra Digernes

Seco Tools sin innovative lagerstyringsautomat IMS blir stadig mer populær, og nylig har Digernes AS, som er ansvarlig for salg av Seco sine produkter i Rogaland, installert fire automater - tre hos Tuboscope Machining Services og én hos Tubedrill på Nærbø.

 

- Alle de fire automatene er av den største varianten i IMS-systemet, AC 300, som har en kapasitet på nesten 1000 lokasjoner. Det er enkelt å omkonfigurere plassene i automaten, og tre "Lista"-skap vil kreves for å oppnå samme lagringsplass, forteller Aril Digernes, daglig leder i Digernes AS.

 

«Tilgang til all informasjon»

- Seco IMS er enkelt å tilpasse etter behovene til den enkelte bedrift. For eksempel har Tuboscope Machining Services valgt å koble sine automater opp mot produktområdene til Walter Tools, Seco Tools og Sandvik Coromant. Dette gir dem tilgang til hele produktutvalget fra disse produsentene, inkludert step-filer (.STP), tegninger og reservedelslister, forklarer Digernes, og legger il:

- I tillegg har automaten en skanner som kan brukes til forskjellige oppgaver. Et eksempel på bruk kan være at maskinoperatøren kan skanne "QR-koden" på fresekroppen, og dermed få umiddelbar informasjon om hvilke skjær og reservedeler som passer til den aktuelle fresekroppen.

For kunder som ønsker tilgang til flere verktøyprodusenter finnes det en enkel løsning, nemlig å abonnere på Tools United. Dette gir kunden tilgang til all informasjon fra omtrent femti av verdens ledende produsenter.

- Hvis du er nysgjerrig på Seco Tools IMS eller andre produkter fra Seco Tools og holder til i Rogaland, er det bare å ta kontakt med oss på Digernes AS. Vi hjelper deg gjerne med å finne en best mulig løsning for din bedrift, inviterer Aril Digernes. Holder du til andre steder i Norge, kan du  kontakte Seco Tools Norge.

 

For mer informasjon se: www.digernes.no og www.tubedrill..noi og www.nov.com og www.secotools.com

Kilde: Digernes

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094