23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

SHINING 3Ds siste Metrologi scanner: FreeScan Trak Pro2

Shining3D har lasnert en ny og oppgradert FreeScan Trak Pro2 laser scanner med dynamisk tracking. Med egen kamera stasjon er ikke markører nødvendig og med 3 070 000 punkter per sekund i scan hastighet er den i verdensklasse i scan-hastighet

FreeScan Trak Pro2: Markørløs optisk 3D-måling og dynamisk sporing
Denne metrologiløsningen består av tre enheter: FreeTrak-sporings bar, den bærbare TE25-skanneren og den valgfrie FreeProbe-kontaktsonden. Disse verktøyene tilbyr en praktisk, effektiv og presis arbeidsflyt for 3D-inspeksjon for et bredt spekter av sektorer. 

Denne nøkkelferdige 3D-inspeksjonsløsningen er spesielt egnet for brukstilfeller og industrier som involverer store objekter, som i bilindustrien, luftfartindustrien, kraftproduksjon og skipsvedlikeholdsindustrien.

Dens største fordel er dens dynamiske referanser og markørfri drift, FreeScan med to kameraer som sporer TE25 og dens innebygde mål. Denne løsningens utvidbare måleområde tilbyr også en betydelig fordel, og eliminerer behovet for sprang når du flytter FreeScan for å dekke andre deler av et stort arbeidsstykke.
 
FreeScan Trak Pro2-løsningen gir en skannehastighet på opptil 3 070 000 punkter per sekund og en minste punktavstand ned til 0,01 mm. Slike hastigheter kan nås med TE25s 50 Cross Laser Linjer. To andre moduser, en med 7 parallelle laserlinjer og en med en enkelt laserlinje, gir fleksibilitet for mer detaljerte soner.

Som SHINING 3D-brukere er vant til, er en gratis livstidslisens til FreeScan-programvare inkludert i systemet. Den tilbyr et omfattende verktøysett og viser punktskydata i sanntid, med datakvalitetsindikatorer for å hjelpe til med å oppnå best mulig mesh fra starten.

Stratum3D AS
Gråtrostvegen 2g
2032 MAURA
Nannestad
Norge

Kontaktperson

JHB
John Henrik Bergene
jhb@stratum3d.no

Send til en kollega

0.047