23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

TitanSense - trådløs overvåking av oppspenning/spennkraft på skjerm og stikke.

ALLMATIC-Jakob utvider den populære spennstikken Titan2 med en variant som har integrert kraftovervåking.

Vær alltid sikker på om arbeidsstykket sitter – ikke noe mindre lover den nye spenningskraftovervåkingen i maskinstikkene til ALLMATIC. 

I produsentens nye Sense-serie finner man tre produkter som sikrer trygg og nøyaktig fresing. Hvordan oppfører oppspenningen seg ved høyere skjæreverdier, ved sideveis bearbeiding eller med spesialtilpassede bakker? 

De som er sikre på hvilke krefter arbeidsstykket eller oppspenningen tåler, kan optimalt justere programmet sitt og spare driftstid. 

Med den nye TitanSense-serien overvåkes spenningskraften direkte i spindelen - kontinuerlig med en frekvens på 2,4 GHz. Det elektroniske målesystemet er integrert i den fullstendig forseglede og sponresistente spindelen, slik at kraftovervåkingen også fortsetter å fungere ved utskifting av bakker. Spennkraften vises på en skjem på stikken og sendes samtidig trådløst til en industriell mottaker. Med en rekkevidde på opptil 20 meter kan spennstikken også stå ferdig med deler innspent på pallett og overvåkes kontinuerlig til neste bruk. 

Egenskapene til TitanSense er identiske med basismodellen Titan2:  Byggemål og bakkegrensesnittet er samme som Titan2. Derfor passer alle bakkene i Titan2-/NC8-serien også på TitanSense (i samme størrelse). Dette gjør det mulig å spenne både rå og bearbeidede deler, samt å bruke gripe- og nedtrekksspenning. 

Parallelle, runde og uregelmessige deler, samt brenne- og sagkutt, er perfekt tilpasset TitanSense. Med et tiltrekkingsmoment på bare 30 Nm er får en spennkraft på 40 kN. 

Skrustikken kan brukes horisontalt og vertikalt og er derfor ideell for 3- og 4-akse bearbeiding. TitanSense er tilgjengelig i størrelsene 125 M/L og 160. Spindelen med kraftovervåking også brukes i eksisterende Titan2, det kreves bare utskifting av spindelen. 

Den nye 5-akse spennstikken "TeleSense 125 Connect" er også utstyrt med spenningskraftovervåking.

Sivilingeniør Sture Hedløv AS
Svendsemarka 3
3409 LIER
Lier
Norge
Org. nr.: NO935481945

Kontaktperson

HH
Harald Hedløv
Daglig leder
harald@hedloev.no

Send til en kollega

0.032