23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Møt oss på Aqua Nor i Hall G på stand 745

AQUA NOR 2023 arrangeres i Trondheim 22.–24. august, og som vanlig avholdes messen i Trondheim Spektrum. Busch Vacuum Solutions Norway AS deltar selvfølgelig på messen i år også.

På messen presenterer vi flere vakuumløsninger tilpasset utallige bruksområder innen fiskeri- og oppdrettsnæringen, men et av høydepunktene vil være vår demo av et vakuumsystem for transport av dødfisk. Akkurat som i havet, er det også i oppdrettsanleggene, naturlig at noen fisk ikke overlever. Den døde fisken synker ned til bunnen av tanken, før de filtreres ut og hentes opp med hov. Mange steder håndteres den døde fisken manuelt ved at den bæres bort i tunge bøtter, noe som er en utfordring ikke bare når det gjelder HMS, men også smitterisiko. Med transportsystemer fra Busch legges den døde fisken over i trakter installert ved selve tanken, og ved hjelp av vakuum trekkes den ned gjennom et rør og videre inn i en oppsamlingstank. Derfra slippes den ned i en kverntank hvor den blir blandet med maursyre, før den kan fraktes bort for videre foredling. 

På AQUA NOR 2023 vil vi også presentere SAMOS Sidekanalblåser. Denne vil være kjernen i vårt mini dødfisksystem som vi skal presentere på stand G745. SAMOS kan brukes til å generere både vakuum og overtrykk, med sine dynamisk balanserte impellere laget av aluminiumslegering. Sidekanalsblåserne har derfor svært lave støy- og vibrasjonsnivåer. Til vanlig er TYR Rotasjonsblåser et av våre viktigste produkter innen fiskeri – og oppdrettsæringen. TYR Rotasjonsblåser finnes også både som vakuumgenerator og overtrykksgenerator. Den leveres i seks forskjellige størrelser og kan hver for seg justeres for ethvert bruksområde ved å velge variabel hastighet (turtallregulering). Avhengig av versjon reduserer det nyskapende konseptet for støyisolasjon støynivået med 4 til 5 dB(A) sammenlignet med tilsvarende kompressorer. Et akustisk kabinett gjør at støynivået kan reduseres med ytterligere 10 til 20 dB(A). Takket være dens robuste utforming og unike fleksibilitet kan TYR Rotasjonsblåser benyttes i alt fra ventilasjon- og gasstilsetning i oppdrettskar, transport av levende fisk, dødfisktransport, fiskeforedling, pakking, pneumatisk fôring for å nevne noen eksempler.

Vil du vite mer?
Besøk oss på AQUA NOR 2023 
fra 22. til 24. august i hall G, stand nr. 745

 

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.052