23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Spar energi med bærekraftige vakuumløsninger fra Busch

Energisparing vil bli viktigere enn noensinne i 2023. Dette gjelder også for emballasjemarkedet. Fra 4. mai til 10. mai 2023 vil Busch Vacuum Solutions vise frem sin nyeste vakuumløsning, COBRA DX, på Interpack i Düsseldorf.

For første gang: energieffektiv vakuumgenerering for vakuumpakking.

Den nyeste skruevakuumpumpen fra Busch, COBRA DX, scorer høyt når det gjelder brukervennlighet og kostnadsbesparelser. Takket være Plug&Pump er vakuumpumpene umiddelbart klare for bruk. Innstillingene styres enkelt via den integrerte touchpaden. Takket være den intelligente frekvensomformeren (VSD) kan et optimalt vakuumnivå alltid oppnås, noe som reduserer energiforbruket og driftskostnadene til et minimum.

 COBRA DX er en tørrvakuumpumpe med toppmoderne skruevakuumteknologi for utmerkede driftsegenskaper, høy damp- og partikkeltoleranse og ekstremt energieffektiv drift.

 

Energibesparende, brukervennlig, kostnadsbevisst

For øyeblikket leveres den nye COBRA DX i to størrelser, og takket være VSD dekker den et pumpekapasitetsområde på opptil 950 m 3 per time og oppnår et sluttrykk på opptil 0,01 hPa (mbar).

Alle driftsdata registreres og lagres kontinuerlig. Dette gjør COBRA DX ideell for et bredt spekter av bruksområder innen emballasjeindustrien, som termoformende pakkemaskiner, begerforseglere og bruksområder med pakking i modifisert atmosfære (MAP). I tillegg kan COBRA DX brukes som et utmerket midtpunkt for å bygge et modulært sentralt vakuumsystem.

Busch viser en annen tørrvakuumpumpe med integrert intelligent styring, MINK MV 0040, som har vist seg å være spesielt egnet for rørposepakkemaskiner og plukk-og-plasser-applikasjoner. MINK MV 0040 er spesielt egnet for disse bransjene på grunn av sin energieffektivitet, nesten vedlikeholdsfrie drift og etterspørselsdrevne kontroll. VSD med PID-regulator reduserer energiforbruket og driftskostnadene til et minimum. Takket være den rene komprimeringen er den allsidige MINK også ideell for renrom i den farmasøytiske industrien.

 Ytterligere besparelser kan oppnås med OTTO. OTTO er en digital serviceinnovasjon fra Busch som kan redusere nedetid i produksjonen og forbedre prosessikkerheten ved intelligent overvåking av vakuumpumper. Vakuumeksperter fra Busch vil vise fordelene med OTTO live for sine besøkende på Interpack.

 I tillegg til den nyeste tørre COBRA vakuumteknologien og den velprøvde MINK klovakuumpumpen, vil Busch også vise frem den robuste TYR rotasjonsblåseren. TYR er spesielt godt egnet for sentralisering av hele pakkelinjer, som vakuumbelter, kartongerektorer og håndtering av små pakker, som blisterpakker.

I tillegg til modulløsninger tilbyr Busch også tilpassede vakuumsystemer. Disse er nøyaktig utformet for å møte kundenes behov. Kombinert med skreddersydde servicepakker supplert med digitale tjenester fra Busch, garanteres en effektiv og sikker vakuumforsyning.

Vakuumeksperter fra Busch møter fremtidens krav og ser frem til personlig utveksling av informasjon på Interpack 2023, Düsseldorf i Hall 4 | Booth D40.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Send til en kollega

0.032