23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch Vacuum Solutions har best omdømme

Ifølge nye studier utført av anerkjente F.A.Z. Busch Vacuum Solutions er et av selskapene innen mekanisk konstruksjon og systembygging som har det beste ryktet.

"Som en del av den immaterielle kapitalen representerer et selskaps rykte hvordan det oppfattes av publikum. Det er ikke nok å bare belyse ett tema. Hver dimensjon som vurderes er viktig for å måle et selskaps ytelse" fastslår IMWFs omdømmestudier (Institut für Management- und Wirtschaftsforschung GmbH – Institute for Management and Economic Research), som nå er utgitt av F.A.Z. Institutt

I tre studier analyserte og evaluerte IMWF omdømmet til rundt 20 000 selskaper ved bruk av sosial lytting. Sosial lytting er en måte å finne ut hvordan folk uttrykker seg på nettet om en bedrift, person, produkt eller merkevare. Busch har fått den høyeste anerkjennelsen både som selskap og for sine innovasjoner.

Bare 55 selskaper innen maskin- og systembygging mottok prisen for beste omdømme. 47 mekaniske og anleggstekniske bedrifter ble identifisert for å ha det beste omdømmet innenfor innovasjon.

Studiene er basert på rundt 22,9 millioner omtaler av selskapene fra nyhetssider, nettsteder, fora, viktige sosiale mediekanaler, forbrukersider, pressemeldinger og blogger, som ble publisert mellom 1. august 2021 og 31. juli 2022.

 

IMWF og F.A.Z. Institute analyserer i fellesskap omdømmet til selskaper i online medier og sosiale plattformer. IMWF (Institute for Management and Economic Research) er en ledende spesialist på analyse av svært store mengder data fra kommunikasjonen ved hjelp av kunstig intelligens. F.A.Z.-Institut für Management-, Markt- und Medieninformationen GmbH (Institute for Management, Market and Media Information) er et selskap i det anerkjente Frankfurter Allgemeine Zeitung publishing group.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

AL

Send til en kollega

0.036