23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Vi utvider engineeringsavdelingen vår!

Er du industrimekaniker, automatiker eller automasjonsmekaniker, som ønsker deg en spennende og utfordrende jobb i Drøbak?

Vi er et selskap i stor vekst som ruster opp på de fleste områder. Nå søker vi etter en Systemtekniker. Du vil bli en del av et aktivt og hyggelig miljø med gode og støttende kolleger.

Hovedoppgavene i stillingen:

·         Bygging av vakuumsystemer etter spesifikasjoner og tegninger gitt av  våre ingeniører, inklusiv installasjon av mekaniske  komponenter, oppkobling av sensorer og annen elektronikk
·         Forberedelse og gjennomføring av systemtester i samarbeid med prosjektleder
·         Pakking og preservering av varer og systemer

Den vi søker har gjerne erfaring som Servicetekniker, i tillegg til fagbrev som industrimekaniker eller automasjonsmekaniker og liker å jobbe med installasjon av både mekaniske og elektroniske systemer.

Vi er på jakt etter deg som er løsningsorientert og serviceinnstilt. Du er strukturert og ryddig, liker høyt tempo, og jobber godt under litt stress, som det kan være til tider. Som en del av vårt team er det også viktig at du er selvgående, tar eierskap og har gjennomføringsevne.  Du må like å samarbeide med kunder så vel som med gode kolleger.

Ønsker du flere opplysninger om stillingen – ikke nøl med å ta kontakt med Heidi Strømberg i TEMP-TEAM, mob. 982 44 716  

Om oss

Busch Vacuum Solutions Norway AS ble etablert i Norge i 1990 og befinner seg i Drøbak, ca. 45 minutter sør for Oslo. Vi er et team med nesten 50 ansatte, og med vår erfaring og kjennskap til det norske markedet har vi etablert oss som et av Norges største kompetansesentre innen alle vakuum områder.
Vi håndterer alt fra salg av enkeltstående vakuumpumper og mindre standardsystemer til store turn key- anlegg. Hos oss er ingen kunder for små eller for store. For oss er det viktigste at de får den løsningen de har behov for, uansett hvilken industrisektor de tilhører. Å finne den riktige vakuumløsningen kan i enkelte tilfeller være komplisert og det kreves ofte avansert beregning, 3D-modellering og nøyaktig planlegging. Vi har derfor en egen ingeniøravdeling som håndterer dette. I tillegg har vi en stor serviceavdeling som utfører service- og vedlikehold, reparasjoner eller overhalinger, enten i vårt moderne serviceverksted eller på brukerstedet uansett hvor i Norge.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

AL

Send til en kollega

0.031