23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch Vacuum Solutions kåret til verdensmarkedleder i 2023

Busch Vacuum Solutions ble nok en gang kåret til verdensleder av det tyske næringslivsmagasinet "WirtschaftsWoche".

Tysklands ledende forretningsmagasin og University of St. Gallen, Sveits, deler ut prisen "World Market Leader" til selskaper som inspirerer deres bransje med trendsettende teknologier samt innovative produkter og tjenester. Busch fikk tittelen "World Market Leader" for sin sterke posisjon som produsent av vakuumpumper og systemer for næringsmiddelindustrien.

De ettertraktede plassene i rangeringen av de beste selskapene tildeles etter en streng prosedyre utviklet av University of St. Gallen. Den årlige omsetningen til de børsnoterte selskapene må være minst 50 millioner euro, og halvparten av den må være generert i utlandet på minst tre kontinenter.

Det globale Busch Vacuum Solutions-konsernet har mer enn 3800 ansatte over hele verden og er representert av 69 selskaper i 45 land. Gruppens konsernomsetning utgjør en milliard euro.

Busch Vacuum Solutions ble grunnlagt av Ayhan og dr. Karl Busch i 1963 i Schwarzwald. Buschs internasjonale ekspansjon begynte med det første salgsselskapet i Storbritannia i 1971. I 1979 ble det første produksjonsanlegget utenfor Tyskland etablert i USA. Det er nå seks produksjonsanlegg i Tyskland, USA, Sveits, Storbritannia, Tsjekkia og Sør-Korea.

HUCKEPACK, den første vakuumpumpen fra Busch, ble spesielt utviklet av dr. Karl Busch for emballering av matvarer. Etterfølgeren, den kompakte R5 lamellvakuumpumpen, revolusjonerte matvarepakking – bruksområdet som Busch er verdensledende innen.

I dag, langt utover bruksmulighetene i næringsmiddelindustrien, tilbyr den omfattende produktporteføljen fra Busch løsninger for vakuum- og overtrykkapplikasjoner for alle bransjer, som kjemi, halvledere, medisinsk teknologi, plast og treforedling.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

AL

Send til en kollega

0.031