23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch Vacuum Solutions i K 2022

Perfekte vakuumløsninger for avgassing av ekstruder. Busch Vacuum Solutions vil vise sin nyeste generasjon PLASTEX vakuumsystemer for ekstruderavgassing ved K 2022.

PLASTEX vakuumsystemer gir full tilkobling for utveksling av data med ekstruderkontrolleren.  De kan også programmeres og overvåkes via en skjerm. Den frekvensstyrte drivmotoren muliggjør behovsstyrt styring slik at det programmerte vakuumnivået opprettholdes nøyaktig - den sparte energien er et stort pluss.

 

PLASTEX vakuumsystemer har blitt etablert de siste årene for avgassing av smeltemassen i skruesonen til ekstrudere. Busch Vacuum Solutions vil vise frem et slikt system med en innebygd MINK klovakuumpumpe til besøkende på K 2022. Disse vakuumpumpene virker tørre, dvs. de krever ingen driftsvæsker i kompresjonskammeret. Dette eliminerer arbeidet og kostnadene ved klargjøring eller avhending.

 

Den nye generasjonen av PLASTEX vakuumsystemer gir også mange andre fordeler. Takket være den behovsdrevne kontrollen og muligheten for presis justering av vakuumnivået til materialet som skal ekstruderes, ekstruderen og temperaturforholdene, er reproduserbar produktkvalitet mulig uten å måtte justere vakuumnivået på nytt under prosessen via ventiler. PLASTEX vakuumsystemer leveres i ulike konfigurasjoner og størrelser. De er egnet for både forbindelser og masterbatcher. De kan brukes til avgassing av polyolefiner som PP/PE, EVA, PBT, ABS, EVOH eller POM. Selv avgassing av resirkulert materiale utgjør ingen problemer for disse vakuumløsningene fra Busch. En spyleenhet gjør det mulig å rengjøre vakuumpumpen etter eller under prosessen. Rengjøringsintervaller og vaskemiddeldosering kan også programmeres etter behov.

 

En kontroller overvåker også kontinuerlig tilstanden til filtrene og separatorene og signaliserer umiddelbart via displayet, eller ekstruderkontrollen hvis, for eksempel et filter må rengjøres eller kondensat må tømmes fra etterseparatoren eller kondensatoppsamlingstanken. Operatøren har derfor alltid oversikt over alle driftsparametere. Nødvendige handlingstrinn vises til enhver tid. Dette forbedrer driftssikkerheten, forenkler driften og reduserer vedlikeholdsarbeidet betydelig. Med støtte fra intelligente IoT-løsninger kan nedetiden i produksjonen også holdes på et minimum.

 

MINK klovakuumpumper fra Busch har blitt etablert ikke bare ved avgassing av smeltemassen under ekstrudering. Denne vakuumteknologien er også ideell for pneumatisk materialmating. Disse vakuumgeneratorene muliggjør ikke bare skånsom transport av materiale i transportbåndsystemer, men også ytterligere energi- og kostnadsbesparelser takket være energieffektiv drift.

 

Se den nye generasjonen av PLASTEX vakuumsystemer og det intelligente IoT-dashbordet i aksjon. Besøk Buschs vakuumeksperter på K 2022 på stand 9E23 i hall 9!

 

Busch Vacuum Solutions
09. september 2022 – Janine Strauss

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.047