23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Seks trinn til en skreddersydd vakuumløsning

Busch Vacuum Solutions tilbyr først og fremst skreddersydde vakuumsystemer i tillegg til modulære systemer for å gi den rette løsningen for individuelle prosesskrav

– fra innledende analyse til design, fra installasjon til etterfølgende service av topp kvalitet


Vakuum har evnen til å forbedre produksjonen betydelig. Å bruke en vakuumsystemløsning i riktig sammenheng og av riktig grunn kan dramatisk endre kostnader, effektivitet og bærekraft i forhold til produksjon - fordi det ofte ikke er nok å bruke en vakuumpumpe alene.


Å bygge en systemløsning er alltid et felles foretak. Hver løsning har som mål å være i samsvar med stedsforskrifter, samt å være pålitelige, energibesparende, bærekraftig og økonomisk. En viktig del av prosessen er å inkludere kunden og deres forespørsler under planleggingsprosessen. Busch følger et konsept som består av seks trinn for å finne den optimale vakuumløsningen for den respektive prosessen.

Konsultasjon og analyse
Dette viktige første trinnet er å undersøke og forstå kundens utfordringer og forventninger. En Busch vakuumekspert samarbeider med kunden på stedet for å finne den beste løsningen for kundens individuelle behov. De viktigste spørsmålene avklares først: Hva skal vakuumløsningen brukes til? Hvilken vakuumteknologi passer best? Hvilke forbedringer bør gjøres med hensyn til effektivitet, energiforbruk eller arbeidsmiljø?

Design og tilbud
Etter diskusjoner med kunden utarbeider de lokale teknikerne et innledende overordnet konsept. Dette konseptet skaper rammene for å designe og bygge fremtidens vakuumsystem. Prosessen tar mange faktorer i betraktning, blant annet de lokale forholdene, overholdelse, sikkerhet, ytelse og enkel betjening. Et klart og omfattende tilbud for den skreddersydde vakuumløsningen utarbeides deretter basert på dette konseptet.

Produksjon og installasjon
Vakuumsystemløsningen skal bygges i et av Buschs lokale systembyggesentre. Det globale nettverket av eksperter gir støtte i dette stadiet. Når systemet er bygget, blir det deretter installert. Dette betyr ikke bare å levere den, men også at lokale serviceteknikere integrerer den i kundens pågående produksjonsprosesser og kobler den til rørsystemet. Når den er installert, vil vi bekrefte tetthet, riktig funksjonalitet og samsvar. Vi utfører også nødvendige testkjøringer og endelig oppstart.


Opplæring
Opplæring er en viktig komponent. Vakuumekspertene fra Busch vil trene personalet fullt ut på stedet for å garantere sikker og pålitelig drift av det nye vakuumsystemet. De vil lære å opprettholde maksimal ytelse.


Tjeneste
Den nye vakuumsystemløsningen er nå i full drift og kan drives av opplært personell. Service fra Busch sikrer at ting vil forbli slik på lang sikt også - med forebyggende vedlikehold. Dette håndteres på stedet eller med ekstern støtte via digitale tjenester. Kundeservice støtter alltid kunder og med alle potensielle problemer eller feil.


Kundetilfredshet
Et fullt funksjonelt vakuumsystem sikrer sømløse produksjonsprosesser og kundetilfredshet. Premium kundeservice gir prosesspålitelighet og planleggingssikkerhet. En skreddersydd vakuumsystemløsning er bærekraftig og vil også fortsette å tilpasse seg fremtidige prosesskrav.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.032