23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Distriktets gullmedalje for Ayhan og dr. Karl Busch

Tre generasjoner av Busch-familien var til stede for å være vitne til hedringen av Ayhan og dr. Karl Busch. Paret ble priset for sitt felles livsverk, deres sosiale og kulturelle engasjement og deres engasjement for samfunnet med Gullmedaljen.

Dette er den høyeste prisen distriktet Lörrach tildeler. "Du revolusjonerte vakuumindustrien. Det var heldig for distriktet at du forble i regionen. Med disse ordene understreket distriktsadministrator Marion Dammann viktigheten av livsabreidet til Ayhan og Dr. Karl Busch for regionen Lörrach. I sin lovprisning understreket hun hvor mye de tekniske ferdighetene til Dr. Karl Busch og gründertalentet til Ayhan Busch hadde jobbet sammen for å gjøre etableringen av Busch Vacuum Solutions mulig.


Hun tok også opp deres følelse av virkelighet og jordnærhet. " Du har føttene godt plantet på bakken og tar ansvar for folk. Du tilbyr potensielle og gode, sikre jobber. Du beskriver firmaet ditt som en familie. Hver ansatt skal kunne realisere sitt potensial. Familie, barn og barnebarn står øverst på prioriteringslisten din. Det er det som gjør deg så tilstedeværende og eksemplarisk som en familie. "


District Administrator understreket det store veldedige engasjementet  til Ayhan og Dr. Karl Busch, med henvisning til eksempler fra et bredt spekter av områder, for eksempel støtte til skoler og universiteter i regionen, samt donasjoner til det tyske Røde Kors og Leger Uten Grenser: " Du sprer ideene dine og veldedigheten din. Med dine verdier og din eksemplariske oppførsel er du et troverdig forbilde for yngre og eldre mennesker, for andre gründere og for samfunnet. "


I sin felles tale takket Ayhan og Dr. Karl Busch distriktsadministratoren for prisen og fortalte hvordan de startet som gründere. Dr. Busch ga en kort oversikt over begynnelsen av Busch Vacuum Solutions og understreket: "Vi grunnla selskapet vårt i denne regionen i 1963 og er veldig takknemlige for utviklingen det har tatt. Vi liker fortsatt å være her. "


Ayhan Busch forklarte hvor viktig det gode forholdet til de ansatte er for dem begge: "Menneskene som bygde selskapet vårt hos oss er nære venner for oss." Hun var spesielt stolt av sine barn, svigerbarn og barnebarn. Alle barnebarna hennes er interessert i Busch og ønsker å jobbe for selskapet i fremtiden.


Parets datter og medeier av Busch Vacuum Solutions, Ayla Busch, sa: "Som familie er vi veldig knyttet til regionen. Vi elsker å bo her. Å bo her har bidratt mye til vår bedriftskultur. Vi holdt oss jordnære fordi denne regionen har mennesker som er jordnære." Hun fremhevet: «Foreldrene våre grunnla selskapet som likeverdige partnere. Det er unikt. Og det faktum at to generasjoner har jobbet fredelig og vellykket i Busch i mer enn 20 år, er også til ære for foreldrene våre.


Maulburg, som huser hovedkvarteret til Busch Vacuum Solutions, er en del av bydelen Lörrach.  Sertifikatet og distriktets gullmedalje ble presentert for Busch-paret under et møte i distriktsrådet. Gullmedaljen har blitt tildelt siden 1990 til folk som har gitt fremragende tjenester til distriktet  Lörrach og dets innbyggere.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.063