23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch Vacuum Solutions stiller ut på på IFFA 2022

Fra 14 - 19. mai 2022 viser Busch Vacuum Solutions frem sine nyeste vakuumløsninger for prosessering og pakking av kjøtt og alternative proteiner på IFFA i Frankfurt am Main.

Endelig kan en av verdens største møteplasser for den globale kjøttindustrien møtes igjen ansikt til ansikt, og Busch ønsker alle besøkende velkommen til sin stand der vi viser frem energieffektive, bærekraftige og innovative vakuumløsninger. Vakuumsystemer fra Busch muliggjør energibesparelser på opptil 70 prosent. I tillegg til modulære løsninger tilbyr Busch også individuelt tilpassede vakuumforsyninger. Disse er spesielt tilpasset kundens behov. I kombinasjon med skreddersydde service- og vedlikeholdspakker kan man dermed sikre en effektiv og sikker vakuumforsyning.

 

Energieffektiv

Særlig økende energipriser legger en stadig større økonomisk belastning på prosesselskapene. Som et resultat av dette endres også kravene til vakuumteknologien på sikt.  Bruken av energieffektiv vakuumteknologi i matforedling og emballasje kan være forbundet med høye potensielle besparelser. Sentralisering av vakuumforsyningen muliggjør ytterligere innsparingspotensiale i næringsmiddelindustrien, da de høye energikostnadene for kjøleproduksjon kan reduseres ved for eksempel å redusere spillvarmen. På IFFA demonstrerer Busch  Vacuum Solutions effektive løsninger, som kan oppnå energibesparelser på opptil 70 prosent. Våre vakuumeksperter holder en presentasjon om dette emnet på IFFA Forum 2022 18. mai 2022 kl. 16:00.

 

Nyskapende

Teknologien er i stadig utvikling, og derfor jobber Busch også alltid med fremtidens vakuum. COBRA PLUS vil bli utstilt på IFFA, en intelligent lav-vedlikeholds skruevakuumpumpe som er klar for Industry 4.0 med fjernkontroll, statusovervåking og kommunikasjonsprotokoller. Den digitale innovasjonen OTTO presenteres for første gang på IFFA. Disse intelligente IoT-løsningene kombinerer tilstandsovervåking av vakuumpumper med attraktive servicepakker, og sikrer at produksjonsstans kan reduseres bærekraftig.

 

Lite vedlikehold

Tørre vakuumteknologier krever spesielt lite vedlikehold. Det tørre og berøringsfrie driftsprinsippet muliggjør praktisk talt vedlikeholdsfri drift. Fremfor alt muliggjør bruken av disse vakuumgeneratorene lave livssykluskostnader, da utgiftene til regelmessig vedlikehold er svært lave. Med MINK klovakuumpumper og COBRA skruevakuumpumper har Busch to teknologier i porteføljen som er ideelt egnet for bruk i næringsmiddelindustrien. Vakuumekspertene fra Busch ser frem til å møte våre norske kunder på IFFA i hall 11.0 på stand B21.

* Med over 1000 utstillere fra 49 land er IFFA verdens ledende fagmesse og internasjonale møteplass for næringsmiddelsektoren. 70 % av de besøkende og 63 % av utstillerne kommer fra utenfor Tyskland.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Markedsansvarlig
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.046