23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

MONITOR ERP - Går for Gull i skiløyper og på fabrikkgulv

Sveriges skiskytterlag konkurrerer globalt på det aller høyeste nivået. Å nå denne standarden krever utrolig engasjement, og utfordrer skiskyttere til å være konsekvente og maksimere alle områder av ytelsen for å oppnå de beste resultatene.

Det samme gjelder for en vellykket produksjonsbedrift. Akkurat som skiskytterens nøye planlagte treningsprogram, må hver del av et selskap optimaliseres og koordineres. Du trenger full oversikt og kontroll over dine produksjons- og produksjonsdata for å lære mer om og mest effektivt utvikle din virksomhet. MONITOR G5 er det perfekte verktøyet for å hjelpe deg med å nå disse målene og komme foran konkurrentene.

Metall
I metall- og prosessindustrien er produksjonsplaner og materialplanlegging nøkkelen til mest mulig effektiv koordinering av materialforbruk og maksimal ytelse fra maskinene dine. Nesting (prosessen med å planlegge kutting av metallplater for å redusere avfall) tillater integrasjon med laserskjæring og kantpressesystemer. Vi kan også tilby tilkoblinger til dine egne maskiner med alternativet Maskinintegrasjon (MI). MI er en funksjon som integrerer maskinene dine med MONITOR ERP-systemet for å aktivere automatisk sanntidsrapportering om maskinytelse. Det gir en oversikt over produksjonsbrudd og pålitelige etterkalkyler, noe som fører til mer optimalisert produksjon.

Tre og møbler
I denne industrien, spesielt møbler, jobber produsenter ofte i unike prosjekter der utformingen av et stykke kan variere avhengig av hvem som legger inn bestillingen. Noen kunder ønsker en trestol, mens andre ønsker å kombinere tre og metall. Vår produktkonfigurator – som bruker visse grunnleggende data for å bygge ulike versjoner av et produkt før vi beregner priser og sømløst genererer produksjonsordrer – er den ideelle løsningen. Og kjøpsmodulen vår hjelper deg med å administrere spesifikke prosjekter for å optimalisere arbeidsflyten din ytterligere.

Elektronikk
Produktstrukturer er nøkkelen i denne industrien, så vel som effektiv materialplanlegging og prosessen med å bringe materialer sammen for å danne sluttproduktet. Og fordi det brukes så mange forskjellige komponenter i et produkt, er sporbarhet også en nøkkelfunksjon i MONITOR G5.

B2C - B2B
Selger du direkte til forbruker (B2C), er nettbutikken vår et utmerket tillegg til ERP-systemet. Plattformen er direkte knyttet til MONITOR, noe som betyr at kundene dine enkelt kan se gjeldende lagersaldo når de legger inn bestillinger. Alle bestillinger behandles umiddelbart i MONITOR og kan håndteres umiddelbart. Alternativet Electronic Invoice Management (EIM) lar deg strømlinjeforme og digitalisere hele fakturaflyten, og sparer verdifull tid og ressurser.

Plast
Akkurat som metallindustrien er også produksjonsplaner og maskinintegrasjoner viktige i plast. Et bredt utvalg av formpressingsverktøy brukes i dette segmentet, noe som gjør vårt verktøy og vedlikeholdsalternativ til den perfekte løsningen. Denne funksjonaliteten gir full oversikt og full kontroll over ditt verktøy og maskineri, slik at du enkelt kan se hvor verktøyene befinner seg og få gjeldende lagerverdier, vedlikeholdsintervaller og planlagt vedlikehold.

-- -

Vi er virkelig inspirert av vennene våre i det svenske skiskytterlaget, og akkurat som dem streber vi alltid etter maksimal ytelse. Dette er avgjørende for å levere den beste funksjonaliteten til hvert segment av produksjonsindustrien. Vi ser våre skiskyttere i verdensklasse oppnå stor suksess på TV-skjermene våre. På samme måte ser vi produksjonsbedrifter som hver dag gjør sitt aller beste for å levere produkter av høyeste kvalitet, ved hjelp av optimaliserte produksjonsprosesser i MONITOR G5.

Vil du bli med på vår reise til toppen?

Ta kontakt med atle.karlsrud@monitorerp.com

MONITOR ERP SYSTEM NORGE AS

Monitor ERP System
Karenslyst alle 53
0279 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031