23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ayla Busch med tysk lederpris

Ayla Busch ble hedret med den tyske lederprisen 2022. Kompetanse, visjon, informasjonshåndtering, suksess, etisk atferd, menneskelig kompetanse og mangfold.

 I alle disse kategoriene hadde Ayla Busch overbevist juryen og mottok derfor den tyske lederprisen 2022.

"Ayla Busch er en leder med en spesiell, unik stil, basert på takknemlighet, en følelse av familie, kommunikasjon og fremfor alt mangfold - i full forstand", sa Lars Wagner, styreleder for German Leadership Award jury og Chief Operating Officer (COO) ved MTU Aero Engines AG.

Prisen ble delt ut på den årlige alumnikonvensjonen til "Collège des Ingénieurs" i München. I sin aksepttale forklarte Ayla Busch hvor langt tilbake likestilling og mangfold går i Busch Vacuum Solutions historie: "Foreldrene mine grunnla selskapet vårt som et likeverdig partnerskap tilbake i 1963. Det er unikt. Og selv i begynnelsen hadde vi en ansatt som var døv og som foreldrene mine støttet i å bli en mesterhåndverker. "

Etter mottakelsen i begynnelsen av eventet,  og før han overleverte til  Lars Wagner, forklarte prof. Hans-Peter Mengele, styreleder for sponsorforeningen for den tyske lederprisen, sin betydning for de rundt 200 inviterte gjestene: "Den tyske lederprisen er en spesielt autentisk pris for innovativ bedriftsledelse i den tyske økonomien. Det er sponset av nettverket til tyske alumner av 'Collège des Ingénieurs'. Ingeniørene og forskerne fra 'Collège des Ingénieurs' er blant noen av de mest utmerkede lederne for neste generasjon. - Siden 2014 har disse unge lederne hvert år nominert personligheter til German Leadership Award som de ser på som sinde rollemodeller.

Etter seremonien utvekslet Ayla Busch noen synspunkter med tidligere prisvinnere i en bordsdiskusjon. Etterpå hadde deltakerne på eventet muligheten til litt nettverksbygging og til å smake bayerske delikatesser.

 

 

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.078