23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Øyvind Hurlen (56) ny daglig leder i iTec

-  Jeg fikk veldig fort en følelse av at dette var noe jeg ville være en del av. Den gode opplevelsen ble ytterliggere forsterket i møte med de to eierne Ole Pavljuk og Ståle Ellingsen.

De klare ambisjonene om videre vekst og utvikling og muligheten til å få være med og videreutvikle dette, trigget meg veldig, sier iTecs nye daglige leder Øyvind Hurlen.

Han kjente noe til selskapet iTec før, men ikke veldig mye. Inntrykket som festet seg var et veldrevet spennende selskap med et veldig godt utgangspunkt for videre vekst.

Hurlen trer inn i en ny bransje når han nå kommer inn i iTec. Fram til nå er det innen bank og finans han har hatt sitt virke. I løpet av de årene har han hatt lederansvar på konsernnivå og vært banksjef i flere banker.

-  Jeg har den siste tiden hatt et ønske om finne en spennende utfordring i nærområdet. Det har jeg funnet iTec, et selskap med ambisjoner, som jeg er veldig godt fornøyd med å ha landet som min neste arbeidsplass.

Styreleder Tom Hoffgaard opplever prosessen med å finne en daglig leder til bedriften som utfordrende med positivt fortegn. Flere sterke kandidater har ønsket å bli ny daglig leder for iTec.

-  Det har vært mange gode kvalifiserte kandidater til denne jobben. Vi har gjennom denne prosessen fått bekreftet at iTec oppleves som en interessant bedrift. Det er ikke så mange bedrifter med en omsetning i vår størrelse og med muligheter for å vokse videre i Larvik og omegn. Vi ser at mange har sett på denne muligheten som attraktiv, sier styreleder i iTec, Tom Hoffgaard.

I tillegg til ambisjoner og vekstmuligheter, tiltalte verdiene og selskapets mål den nye daglige lederen. Han opplever at verdiene er synlige i bedriftens kommunikasjon og struktur, og inntrykket ble ytterligere forsterket i prosessen med eiere og styre.

-  Når jeg fikk det positive inntrykket bekreftet i møte med eiere og styre, gjorde det meg enda mer trygg på at dette var en bedrift jeg ønsket å lede. Verdiene til iTec -ærlig, interessert og presis er verdiord som jeg personlig lett identifiserer meg med, sier Hurlen.

Som leder beskriver han seg som en person som er opptatt av å jobbe i team. Det å legge til rette for mennesker sine ambisjoner og gi gode muligheter for å bidra til verdiskapning. Noe av det han betegner som en rød tråd i løpet av sin karriere er nettopp det å lede selskaper i vekst og utvikling. Det å få muligheten til å gjøre det i en ny bransje, anser han som et privilegium.

– Jeg ser fram til å bli kjent med ansatte, kunder, leverandører og samarbeidspartnere, og bidra til å nå målene som er satt for iTec, sier han.

Fungerende daglig leder og deleier, Ole Pavljuk synes prosessen med å finne ny daglig leder har vært god og fruktbar på mange måter. Sammen med styret ble det gjort grundig arbeid med å definere hva slags profil den nye lederen skulle ha.

-  Strategien og ambisjonene våre er videre vekst. Samtidig har kultur og utvikling vært viktige stikkord i løpet av intervjuer og samtaler. Vi skal ta vare på det vi har bygget opp og finne en person som er kapabel til å realisere den veksten som vi ønsker. Det mener jeg vi har funnet i Øyvind, sier Ole Pavljuk.

Den offisielle startdatoen for Øyvind Hurlen vil være 1.januar, men han kommer til å bruke tiden fram til den datoen med å bli bedre kjent med bedriften og de ansatte.

Bildetekst: Fra v: Deleier og fungerende daglig leder Ole Pavljuk, Ny daglig leder Øyvind Hurlen og styreleder Tom Hoffgaard.

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Kontaktperson

KH
Kurt Høyesen
kurt@itec.as

Send til en kollega

0.027