23948sdkhjf

Produktivitet, lønnsomhet og miljøfokus for Mazak på EMO

| Medlemsnyhet | Bedrift Ravema AS

Yamazaki Mazak kommer til årets EMO med 12 maskiner, utrustet med en rekke ulike automatiserings- og teknologiløsninger som gir de tre viktigste kundefordelene: produktivitet, lønnsomhet og miljøbevisst produksjon.

Yamazaki Mazak kommer til årets EMO med 12 maskiner og ansatte fra Ravema er selvfølgelig på plass for å guide deg gjennom Mazaks spennende maskiner.

EMO i Milano finner sted 4.-9. oktober 2021, og du finner Mazak i hall 5, stand E01.

Fokuset vil være på å bruke teknologi for å effektivisere maskinbruk og miljøbevisst produksjon ved hjelp av funksjoner, skjermer og digitale tjenester for enkel måling av energiforbruk og CO2-påvirkning.

Mazak demonstrerer også det siste innen virtuell bearbeiding med neste generasjon MAZATROL SmoothAI og Digital Twin-teknologi for effektiv levering av maskin- og designdata.

Under temaet «oppdag mer» vises to verdensnyheter, i tillegg til en maskin som blir stilt ut for første gang i Europa med blant annet:

  • Integrerte automatiseringsløsninger
  • Vertikale bearbeidingssentre
  • PALLETECH-system
  • De nyeste alternativene og funksjonene i INTEGREX i-H-serien

Vi gleder oss til årets messe og håper at du får muligheten til å besøke oss i Milano. Hos Ravema, Mazak og messearrangøren Fiera Milano tar vi selvfølgelig hensyn til alle nødvendige tiltak for å forhindre spredning av Covid-19.

For de som ikke kan delta på EMO i år, vil det være mulighet for et digitalt event der kundene våre kan oppdage den nyeste teknologien.

For mer informasjon om Yamazaki Mazaks EMO-messe eller for å registrere deg på det digitale eventet, besøk https://emo.mazakeu.com

Ravema – ledende partner i nordisk industri

Ravema er en ledende partner i nordisk industri og tilbyr komplette løsninger for produksjonsutstyr, verktøy, måleteknologi, automatisering og markedets mest komplette service- og ettermarked. Vi er med deg hele veien for å sikre kompetansen til operatører ved hjelp av vår opplæring, som du kan få i både nyere og eldre systemer. Vi ser vår rolle i dag og i fremtiden som en viktig del av industriens økte produktivitet. Målet vårt er å skape merverdi for våre kunder, ansatte og for samfunnet vi opererer i. Vi gjør dette gjennom vår spisskompetanse, partnerskap og våre overordnede løsninger sammen med våre ledende leverandører. Denne merverdien bidrar til industriens fremtidige konkurranseevne.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Ravema AS

Ilebergveien 3
3011 Drammen
Norge
Ravema AS

Send til en kollega

0.078