23948sdkhjf

Koronatestsett produseres ved hjelp av Busch vakuumteknologi

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vacuum Solutions Norway AS

Koronapandemien herjer fortsatt over hele verden, og koronatester er et viktig tiltak for å redde liv og for å hjelpe smittede mennesker raskt. Plastdeler til testsettene fremstilles med vakuum.

Ifølge det tyske Robert Koch-instituttet har nesten 2,8 millioner tester blitt utført i tyske  laboratorier siden begynnelsen av pandemien. Koronaviruset identifiseres på vattpinner brukt i munn, nese eller hals og det er såkalte sensitive molekylære tester som finner det virale genomet i celleprøven. Etterspørselen etter slike testsett har økt betydelig de siste ukene. De består av små presisjonsdeler av plast som er produsert med moderne vakuumteknologi.

En kunde av Busch Vacuum Solutions i Tyskland trengte hjelp på grunn av den økte etterspørselen etter koronatestsett. Busch var i stand til å levere to vakuumsystemer i løpet av få dager. Vakuumsystemene med MINK klovakuumpumper brukes til avgassing av det smeltede materialet når det produseres presisjonsdeler av plast til testsettene. Deler som lokk og testrør må være helt lekkasjetette. Disse testene brukes på sykehus og spesialutstyrte testsentre for testing av mistenkte tilfeller av COVID-19. De fleste testene er heldigvis negative, og kun rundt 9 % av testede personer er smittet med viruset. Testresultatet er vanligvis tilgjengelig innen 48 timer. Ved hjelp av disse testene kan det iverksettes umiddelbare tiltak for å gi best mulig hjelp og behandling til smittede personer.

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vacuum Solutions Norway AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vacuum Solutions Norway AS

Send til en kollega

0.096