23948sdkhjf

lag stålskilt på egne mål

| Medlemsnyhet | Bedrift Alvøen AS

Alvøen AS leverer maskiner for plateskjæring og permanent merking sammen med ett stort utvalg av skiltemner, skiltplater og skiltsystemer. Vi kapper også stål og aluminiums skilt på dine mål.

 

Har du egen laser eller graverings maskin kan du lage dine egne stålskilt i vår nettbutikk.

Har du ikke laser eller graveringsmaskin kan vi hjelp med det også.

Med vår effektive fiberlaser-kutter leverer vi emner av høy kvalitet. Emnene blir kuttet med høy presisjon og perfekt kutteresultater. 

Vi leverer syrefaste, børtset eller matt opp til 2mm tykkelse,  og elokserte aluminium skilt.

Laserens software optimaliserer kutteordrer automatisk som gjør at vi kan produsere effektivt, redusere avfall og levere ordrer raskere. Leveringstid 2-3 dager og det ingen startkostnad.

Det er mulig å bestille direkte via vår nettside, epost eller telefon.

På nettsiden vår vil du enkelt kunne definere emnestørrelse og hullplassering.

For å se priser og bestille trenger man innlogging. Send en mail til Frode så setter vi dere opp med kundenummer og priser.

Emnene blir produsert og pakket  hos oss i Alvøen, klar for bruk i lasermerkemaskiner og graveringmaskiner. Dekkfolie er fjernet, og emner leveres ripefri, pakket i skumplast.

Vi kan levere emnene praktisk på brett, klar til å legges i merke maskinen. Om de er mindre enn 500 x 500 mm leveres skiltemnene på "brett" slik at de enkelte skiltene kan brekkes ut av brettet etter merking.  Emner større enn 500x500 mm leveres enkeltvis. 

 Emner leveres i 316 stål og eloksert aluminium - med eller uten cerdec metallmerkespray.  

 Se filmen om hvordan stålskiltene blir til.

 Vi har et bredt utvalg av plater og emner for gravering, merking og skjæring lagerført. Ta en titt innom nettsiden  vår for mer informasjon eller ring oss gjerne for en uforpliktende samtale.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Alvøen AS

Alvøveien 130
5179 GODVIK
Norge
Alvøen AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.079